Wil jij schoonmaakproducten testen?

Word lid van ons testpanel!

Leestip

Meest gelezen

Meer nieuws

Snoerloos schoonmaken in opmars ‘Iedereen die overstapt haalt voordeel’

Sponsored content

Snoerloos schoonmaken in opmars: ‘Iedereen die overstapt haalt voordeel’

Vaker dagschoonmaak, meer focus op hygiëne en een oplopende vraag naar duurzame oplossingen. Het zijn ontwikkelingen die het snoerloos schoonmaken in de kaart spelen. Voor Numatic reden om er flink op in te zetten met een nieuwe generatie batterij, de NX300, en een nieuwe compacte schrob-zuigmachine.
Hof: Schoonmaken via Helpling is uitzendwerk

Branche Nieuws

Hof: Schoonmaken via Helpling is uitzendwerk

Schoonmakers die via het onlineplatform Helpling werken, moeten behandeld worden als uitzendwerkers. Dat heeft het gerechtshof van Amsterdam geoordeeld, dat daarmee tegen een uitspraak van een lagere rechter inging. Dit betekent dat de schoonmakers onder andere recht hebben op doorbetaling van loon als ze ziek zijn.
Een misleidend milieucertificaat, wie is daar eigenlijk bij gebaat? (Blog Pim Hilgerdenaar)

Duurzaam Blog

Een misleidend milieucertificaat, wie is daar eigenlijk bij gebaat? (Blog Pim Hilgerdenaar)

In onze branche is het soms knap lastig om je te onderscheiden van je concurrenten. Tuurlijk, je kunt het verschil maken in geld, kwaliteit en service. Maar daar ziet een potentiele opdrachtgever bij een eerste kennismaking vrij weinig van. Wat ze wel zien: een certificaat aan de muur. Een certificaat, dan zal het wel goed zijn! Zeker onder de toenemende druk om steeds groener te gaan werken, is het niet zo gek als een schoonmaakbedrijf zich laat verleiden om zo’n certificaat op de deur te plakken. Een groen certificaat, nog beter! Maar is dat wel zo?

Ondernemen

Branche

Hygiëne

Machines

Duurzaam

Middelen & materialen

Innovatie

Hospitality

Specialisme

Launching Partners