Mariken Schoenmakers lid Raad van Commissarissen Total Care

Mariken Schoenmakers lid Raad van Commissarissen Total Care

Mariken Schoenmakers is op 17 april benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Total Care B.V. De holding bestaat uit de afzonderlijke bedrijven CSU (schoonmaak), Tzorg (thuiszorg) en Zizo (gemaksdiensten).

Schoenmakers volgt Greet Prins op, wier zittingsperiode afliep na vier termijnen lid Raad van Commissarissen te zijn geweest. Total Care is Prins zeer erkentelijk voor haar inzet vanaf 2012 en spreekt grote waardering uit voor haar rol in deze zittingsperiode.

Digitalisering en technologie

Schoenmakers werd voorgedragen door de commissarissen in goed overleg met de Raad van Bestuur en de familieaandeelhouders. Ze heeft een financiële achtergrond en veel ervaring in digitalisering en technologie vanuit diverse bestuurlijke en toezichthoudende functies. Schoenmakers focust momenteel op het helpen van bedrijven in complexe transities en leiderschapsadvies. Ook is ze voorzitter van de Raad van Commissarissen van PROBIC B.V., lid van de Raad van Commissarissen van NOVEC B.V. en DUWO, lid van de Raad van Toezicht van LVNL en eigenaar van Herswindis.

Samenstelling RvC

De Raad van Commissarissen bestaat verder uit voorzitter Kick van der Pol en de leden Doekle Terpstra, Bert van der Schelde en Monique Philippens. Met de komst van Schoenmakers blijft er een goede balans in zowel de man/vrouw verhouding, als diversiteit qua achtergrond en expertise.

Lees meer: