Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Om alvast te noteren in de agenda: Interclean Amsterdam 2024

Met dé schoonmaakvakbeurs Interclean Amsterdam nog redelijk vers in het geheugen, kan alvast de komende editie in de agenda worden genoteerd. Interclean Amsterdam 2024 vindt plaats op 14 tot 17 mei in RAI Amsterdam.

Interclean

Schoonmaakprofessionals, leveranciers en innovators uit de hele branche van over de hele wereld komen op de vakbeurs samen om elkaar te ontmoeten en om hun innovaties te tonen. Maar liefst twaalf hallen in de RAI staan in het teken van schoonmaakinnovaties, technologische ontwikkelingen en slimme oplossingen op het vlak van schoonmaak en hygiëne. Daarnaast inspireren experts de bezoekers tijdens theatersessies op een van de drie podia, zullen er weer overal live-demonstraties te zien zijn en ontbreekt ook de robotarena niet.

Interclean 2022

De Interclean Amsterdam biedt volop gelegenheid tot internationaal netwerken en het verkennen van de mogelijkheden tot investeringen. De RAI organiseert de vakbeurs eens in de twee jaar. Intercleam Amsterdam 2022 trok 669 exposanten en 25886 bezoekers uit 125 landen. Kun je niet wachten tot 2024? Stap dan in het vliegtuig: Interclean organiseert dit jaar tevens een beurs in China. Van 23-25 november 2022 komen schoonmaak- en hygiëneprofessionals uit alle delen van Azië samen.

Blik terug op de Interclean 2022:

Meest recent

Innovatie

Partners