Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Nagenieten van Interclean Amsterdam 2022 tijdens (online) reünie

Interclean Amsterdam sloot afgelopen vrijdag einde dag weer haar deuren, na vier dagen van schoonmaakgeweld. Voor wie nog wil nagenieten bestaat er de mogelijkheid om komende maand via Clean Connect diverse sessies van keynote speakers terug te kijken. En vooruitblikkend; Interclean Amsterdam 2024 vindt plaats van 14 t/m 17 mei 2024.

Tijdens Interclean Amsterdam 2022 werd maximaal geprofiteerd van de mogelijkheid, na vier jaar, elkaar weer persoonlijk te ontmoeten. Een internationaal gezelschap van 669 exposanten en 25.886 bezoekers uit 125 landen wist de weg naar RAI Amsterdam te vinden.

Behalve dat het persoonlijk weerzien centraal stond, werd er alle ruimte genomen voor ‘doing business’, het ervaren van productinnovaties en het bezoek aan het uitgebreide kennisprogramma. Speciale aandacht was er voor jong talent, schoonmaak in de gezondheidszorg en updates voor Facility Managers.

De kracht van persoonlijke ontmoeting

Robert Stelling (Director Interclean Global Events): “We kijken terug op vier zeer geslaagde dagen, met een positieve vibe in de hallen. Iedereen was blij om elkaar eindelijk weer persoonlijk te treffen. We kregen leuke reacties; van relaties die blij verrast waren over het internationale karakter, exposanten die boven verwachting veel nieuwe contacten legden of orders schreven tot sprekers die enthousiast waren over de goedgevulde theaters en leuke interactie met het publiek. Deze week heeft aangetoond dat de kracht van de persoonlijke ontmoeting zeer waardevol is. Trots ben ik ook op het Healthcare Cleaning Forum waar we een brug geslagen hebben tussen infectiepreventie en schoonmaak. En fantastisch om te zien hoe onze branche bezig is met verduurzaming. Daarnaast zagen we dat robotisering definitief is doorgebroken. Op naar 2024!”

Voor in de agenda: Interclean Amsterdam 2024

Van 14 t/m 17 mei 2024 verandert RAI Amsterdam weer in de mondiale hoofdstad van schoonmaak en hygiëne. Met schoonmaakproducten en -oplossingen, inspirerende sessies over cutting-edge onderwerpen en de technologie van de toekomst, krijg je hier een overzicht van zakelijke kansen in de professionele schoonmaakbranche.

Terugblik op Interclean Amsterdam 2022:

Meest recent

Innovatie

Partners