Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services
Vlnr: Staand: Albert van Schooneveld (Key Account Directeur, EW Facility Services), Dave Vos (Manager Calculatie, EW Facility Services), Jacqueline van Rossum du Chattel-Maas (Regio Directeur, EW Facility Services), Hasan Karadirek (SLA Manager, Pathé Theaters B.V.), Richard van Velzen (Facility Manager, Pathé Theaters B.V.), Daniëlle van Herten (Rayonmanager, EW Facility Services). Zittend: Nico Vertommen (Director Facilities, Pathé Theaters B.V.), Janneke Verkerk (Algemeen Directeur, EW Facility Services)

Voor hun theaters zocht Pathé een professionele schoonmaakpartner met focus op kwaliteit, flexibiliteit en hospitality. Zij vertrouwen het schoonmaakonderhoud toe aan EW Facility Services voor de locaties Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Breda, Tilburg Centrum, Tilburg Stappegoor, Groningen, Leeuwarden en Zwolle.

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop. Een schone bioscoop draagt bij aan deze beleving. Sjoerd Dijkstra, Commercieel Directeur EW Facility Services, vertelt: "EW, met veel ervaring in de hospitality sector, begrijpt als geen ander hoe je met schoonmaak bijdraagt aan de beleving van de bioscoopbezoekers. Een open en heldere communicatie en duidelijke afspraken tussen Pathé en de facilitair dienstverlener zijn hierbij essentieel.”

Nauwe samenwerking

Daarvoor worden verschillende initiatieven geïnitieerd, zoals gezamenlijke trainingen voor schoonmaakcollega’s van EW en Service Employees van Pathé. De samenwerking tussen de collega’s van EW en Pathé is nauw. De schoonmaakcollega’s zorgen ervoor dat de theaters schoon zijn wanneer de zalen opengaan voor publiek. Vervolgens houden de Service Employees van Pathé de zalen, het sanitair en de foyers gedurende de dag en avond netjes. Door inzicht in elkaars taken en dezelfde trainingen en schoonmaakinstructies, zorgen de organisaties samen voor een continue hoge schoonmaakkwaliteit én een optimale beleving in de theaters.

MVO en duurzaamheid

Bij beide organisatie nemen MVO en duurzaamheid een belangrijke plek in. Allebei staan ze voor een betere wereld voor het milieu, de bezoekers en de medewerkers. Zo maakt Pathé bioscoopbezoek toegankelijk voor iedereen en bieden ze een goede en inclusieve werkplek voor zijn medewerkers. EW sluit hier met haar visie op MVO en duurzaamheid op aan. Naast het bieden van een veilige werkomgeving voor iedereen gericht op sociale duurzaamheid, richt de facilitair dienstverlener zich met haar schoonmaakdienstverlening bij Pathé ook op het verlagen van haar impact op het milieu. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van gestabiliseerd ozonwater, biobased schoonmaakmiddelen, refurbished werkwagens en - machines en 100 procent recyclebare microvezeldoeken. Dijkstra: “Ons streven: een CO2 neutrale dienstverlening bieden.” Beide organisaties kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Lees meer: