Red Bull en EW Facility Services starten nieuwe samenwerking

Red Bull en EW Facility Services starten nieuwe samenwerking

Red Bull start een nieuwe samenwerking met EW Facility Services. Het schoonmaakbedrijf is per 1 maart verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en dieptereiniging van de keukens in het hoofdkantoor van Red Bull.

Het hoofdkantoor van Red Bull is gelegen in de Amsterdamse Houthavens. Voorheen was deze haven een van de belangrijkste handelshavens ter wereld, maar tegenwoordig wordt deze plek gebruikt voor innovatie, creativiteit en duurzaamheid. Sjoerd Dijkstra, Commercieel Directeur EW: “Red Bull zit nu ruim twee jaar in een prachtig kantoor, volledig in de look en feel van Red Bull. Om het hippe, jonge en dynamische karakter optimaal te laten zien en op niveau te houden, is goede schoonmaakkwaliteit belangrijk. Een mooie uitdaging waar ons schoonmaakteam veel zin in heeft.” 

DNA  

Het profiel van EW Facility Services sluit goed aan bij de cultuur en het DNA van Red Bull. Red Bull raakte overtuigd door de professionele aanpak, ervaring binnen dynamische omgevingen, goede dekking in Amsterdam en betrouwbaarheid van EW. Beide partijen kijken uit naar een goede samenwerking.  

Lees ook: