Medewerkers EW halen ruim 10.000 euro op voor kankeronderzoek

Medewerkers EW halen ruim 10.000 euro op voor kankeronderzoek

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Het is niet alleen een leuke, sportieve week voor de medewerkers van het schoonmaakbedrijf. Ze halen ook geld op voor gepersonaliseerd kankeronderzoek.

EW on tour is een sportieve competitie voor iedereen die bij EW werkt. Doel van het event is verbinding met elkaar en samen strijden voor het goede doel. En dat is dit jaar wederom goed gelukt. Er is namelijk maar liefst 10.468,13 euro opgehaald.

Gedragscodes

EW On Tour stond dit jaar in het teken van de vijf gedragscodes van EW: Wij zien er verzorgd uit, Wij zorgen voor een prettige werkomgeving, Wij tonen initiatief, Wij zijn collegiaal en Wij zijn ambitieus. De vier regioteams en team hoofdkantoor konden onder andere punten verdienen met een opgeruimde werkplek, vlogs van gesprekken met elkaar en de opdrachtgever om elkaar beter te leren kennen, het organiseren van een gezamenlijke lunch, een kennisquiz en samen bewegen tijdens de ochtendstart. Veel collega’s en ook een aantal opdrachtgevers deden mee. Op het  interne communicatieplatform van EW H.appy stond de Social Wall vol met foto en video’s van de EW on tour week. Regio Zuid-West kwam dit keer als winnaar uit de bus

Samen voor het goede doel

EW on tour is niet het enige terugkerende evenement waarbij EW collega's geld ophalen voor kankeronderzoek. Ook in 2024 gaat EW met team EW for Life naar Italië voor de Stelvio for Life. Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Stelvio for Life. Het onderzoek dat de stichting steunt sluit aan op de strategie van EW: voor al onze opdrachtgevers een passende (schoonmaak)oplossing. Bij dit onderzoek wordt namelijk door het DNA van de patiënt in kaart te brengen, een behandeling op maat geboden. Met de opdrachten van EW on tour is hiervoor dus al een bedrag van 10.468,13 euro opgehaald. Daarnaast zijn vier wildcards weggegeven aan collega’s die graag de uitdaging met team EW for Life aangaan, maar voor wie het ophalen van sponsorgelden minder makkelijk te realiseren is.

Lees meer: