Salubris en ICE Cobotics starten exclusieve samenwerking in België

Salubris en ICE Cobotics starten exclusieve samenwerking in België

De Belgische schoonmaakgroothandel Salubris en leverancier en ICE Cobotics Benelux kondigden onlangs hun nieuwe, exclusieve samenwerking aan.

Het in Hoofddorp gevestigde ICE Cobotics Benelux wil het marktaandeel van ICE binnen de Benelux uitbreiden met strategische partnerschappen. Zoals nu die met de Belgische schoonmaakgroothandel Salubris. Door krachten te bundelen met de Salubris groep (Essef, Salubris en Dalia) streeft ICE ernaar om binnen Europa dé toonaangevende aanbieder te worden van intelligente en autonome reinigingsmachines”, vertelt Erwin Lammens, CEO van Salubris.

Groeidoelen

In lijn met de visie van ICE,  Partnership is the Key, onderstreept de nieuwe samenwerking met Salubris het belang van selectieve partnerschappen voor het bereiken van groeidoelen. Door middel van een zorgvuldig gekozen partnernetwerk- en segmentatie stelt Salubris de innovatieve reinigingsoplossingen van ICE beschikbaar voor diverse sectoren, zoals professionele schoonmaakbedrijven, zorg- en ziekenhuizen, institutionele klanten, industrie, en Retail.

Datagestuurd werken

De focus bij de strategische samenwerking ligt niet alleen op het leveren van geavanceerde technologie. De partijen vertellen dat datagestuurd werken een cruciale rol speelt in het realiseren van efficiëntere schoonmaakprocessen. Met de implementatie van intelligente schoonmaakrobots kunnen ze deze verder optimaliseren. Zo kunnen bijvoorbeeld realtime data-analyses helpen bij het maken van onderbouwde beslissingen over waar, wanneer en hoe er gereinigd moet worden. Zo gaan alle klantensegmenten van Salubris voordelen ondervinden door deze nieuwe vorm van technologisch geavanceerde schoonmaak. Volgens Salubris en ICE draagt dit niet alleen bij aan hogere hygiënestandaarden; het maakt ook tijd- en kostenbesparing mogelijk dankzij efficiënter beheer van middelen. “Schoonmaakrobots zijn bovendien het antwoord op de voortdurende arbeidskrapte in deze sectoren”, aldus Rob Stokkel, Managing Director van ICE Benelux.

Lees meer: