Abeco Holland en LSG bundelen hun krachten

Abeco Holland en LSG bundelen hun krachten

De twee organisaties Abeco Holland B.V. uit Coevorden en LSG schoonmaakgroothandel B.V. uit Leeuwarden bundelen hun krachten. Per 1 januari hebben Peter en Dennis Liezenga van LSG alle aandelen van Abeco overgenomen van Arnold Fonville.

Met deze overname zijn de Liezenga’s zeer verheugd. Net als LSG is Abeco Holland namelijk sterk vertegenwoordigd in de regio met professionele schoonmaakmiddelen en – materialen. Het nuchtere karakter en het profiel van beide partijen sluiten goed op elkaar aan. Aangezien de bedrijven in beide regio’s bekend zijn, behouden ze beide hun eigen naam. Fonville heeft inmiddels afscheid genomen van het gehele team in Coevorden en verwelkomt tegelijkertijd nieuw teamlid Inge.

Groei in de schoonmaakbranche  

“GROOT in schoon!” is de nieuwe slogan die beide bedrijven uitdragen. Door de overname ontstaat er een verkoopteam met zes specialisten. Alle specialisten hebben hun eigen expertise binnen de schoonmaakbranche. Groot is naast de afkorting van groothandel namelijk ook een verwijzing naar de kennis, kunde en advies in de diverse specialisaties die de schoonmaak te bieden heeft. De nieuwe samenwerking tussen beide organisaties zorgt voor een verdere groei in de schoonmaakmarkt.

Lees ook: