Tonia Withaar (CSU): "Ik zorg ervoor dat iedereen fijn aan de slag kan"

Tonia Withaar (CSU): "Ik zorg ervoor dat iedereen fijn aan de slag kan"
© CSU

De schoonmaakmedewerkers van CSU maken schoon door het hele land, zo ook bij EuroParcs Zeeland. Objectleidster Tonia Withaar praat vol trots over haar gedreven team dat elke dag de handen graag uit de mouwen steekt. "Maar naast dat er hard gewerkt wordt, is plezier in ons werk minstens zo belangrijk."

Sinds 2022 werkt Withaar voor CSU in deze functie en geeft ze leiding aan het team. “Ik zorg ervoor dat iedereen fijn aan de slag kan en sta altijd voor ze klaar.” Ze legt uit hoe het eraan toe gaat in haar team.

Beste resultaat

Op EuroParcs Schoneveld start de werkdag. Vanuit daar verdeelt iedereen zich over drie parken in Zeeland. De medewerkers zorgen voor schone chalets: van het wassen van de ramen, linnengoed verversen tot alles netjes controleren. “We gaan voor het beste resultaat. Met het hele team. Zo dragen wij bij aan een fijn verblijf voor de gasten van EuroParcs.”

9,5

Tegenwoordig wordt alles beoordeeld. Van wat je koopt tot waar je verblijft. Dit geldt ook voor hoe schoon de huisjes zijn. Met een score van 9,5 is Withaar ontzettend blij. Of het beter kan? Altijd. Maar ze vindt het fijn dat het zo gewaardeerd wordt. Withaar bewondert de inzet van haar team. “Ze zijn er altijd en staan voor elkaar klaar.” 

Veel nationaliteiten

De collega’s helpen elkaar, zowel privé als op het werk en de sfeer is goed. Het team bestaat uit allerlei nationaliteiten. “De meeste collega’s zijn van buitenlandse afkomst. Altijd is er wel iemand die de taal van een ander spreekt. Als iemand iets niet begrijpt helpen ze elkaar. Er werken ook statushouders in het team. Daar heb ik veel bewondering voor, want hun situatie is niet altijd makkelijk. Ze zijn er altijd en komen met veel plezier werken.”

Lees het hele verhaal bij CSU >>

Lees meer: