CSU gaat nieuwe samenwerking aan met Diabetes Fonds

CSU gaat nieuwe samenwerking aan met Diabetes Fonds

CSU voegt een nieuwe samenwerking met het Diabetes Fonds toe binnen het 'Fris in je werk'-programma. In de vorm van de 'Gezonde Businessclub' wil CSU haar medewerkers helpen bij hun gezondheid.

CSU helpt haar medewerkers graag bij het maken van gezonde keuzes. Om deze reden voegt het schoonmaakbedrijf een nieuwe samenwerking met het Diabetes Fonds toe aan het 'Fris in je werk'-programma. In dat programma worden verschillende activiteiten en opleidingen aangeboden. Daarnaast kunnen medewerkers van CSU kosteloos gebruikmaken van hulp en ondersteuning op het gebied van vitaliteit, ontwikkeling en loopbaan.

De Gezonde Businessclub

CSU bundelt samen met het Diabetes Fonds haar krachten in de vorm van de 'Gezonde Businessclub'. In 2023 is het Diabetes Fonds hiermee gestart. De Gezonde Businessclub begeleidt medewerkers in het bedrijf met het maken van gezonde keuzes op en buiten de werkvloer. Gezonder leven verkleint namelijk de kans op diabetes type 2. Wekelijks wordt er bij duizend Nederlandse inwoners Diabetes type 2 geconstateerd.

Gezonde recepten uitwisselen

De Gezonde Businessclub verzorgt verschillende activiteiten om de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Door deze nieuwe samenwerking kunnen de medewerkers van CSU hier ook aan deelnemen. Zo gaan ze de Zandvoort Circuit Run organiseren en kunnen medewerkers gezonde recepten met elkaar uitwisselen.

Lees ook: