Vier vrijdag 14 juni De Dag van de Schoonmaker

Vier vrijdag 14 juni De Dag van de Schoonmaker

De negende Dag van de Schoonmaker staat in teken van Waardering. Deze erkenning verdienen álle schoonmakers van Nederland. Dagelijks, maar zeker op vrijdag 14 juni in de vorm van aandacht, een compliment en/of attentie. "De Dag van de Schoonmaker benadrukt de trots en het respect voor alle schoonmakers en specialistisch reinigers, zoals glazenwassers, gevelreinigers, vloeronderhoudsmedewerkers, huishoudhulpen, cleanroom en industrieel schoonmakers", vertellen vrijwilligers Marlies, Petra, Carlijn en Denise.

De Dag van de Schoonmaker is dé dag waarop we alle (specialistische) schoonmaakmedewerkers in het zonnetje zetten en laten stralen. Hoe? Door je schoonmaakmedewerker(s) te bedanken. Een bedankje geven, geeft een voldaan gevoel en een bedankje ontvangen, geeft nóg meer het gevoel van waardering.

Waardering

Het DDVDS-team onderbouwt het thema van waardering: “In heel Nederland, op elke plek en op ieder moment beleven we de waarde van hygiëne. Hygiëne is essentieel voor ons welzijn. Op vrijdag 14 juni vieren we daarom samen De Dag van de Schoonmaker, want door hun toegevoegde waarde voor ons aller welzijn verdienen de schoonmakers waardering én aandacht én respect. Het schoonmaakvak is onmisbaar, (te) vaak onzichtbaar en (te) vaak onderschat. Daarom kiezen we voor waardering.”

Missie ddvds

“Wij gunnen alle (specialistische) schoonmakers in dienst of eigendienst elke dag een fijne dag met waardering", vervolgt het team. "Op De Dag van de Schoonmaker verdienen alle schoonmakers een bedankje, in welke vorm dan ook: aandacht, compliment, presentje, samen een kopje koffie of thee drinken. We wensen iedereen nu al een stralende dag!” Om die waardering extra te laten zien, kun je je schoonmaakbedrijf- of dienst gratis aanmelden op de website. Hier vind je ook meer informatie en promotiemateriaal.

Lees meer: