Wouter Hofman nieuwe segmentdirecteur ISS Facility Services Nederland 

Wouter Hofman nieuwe segmentdirecteur ISS Facility Services Nederland 

Wouter Hofman is benoemd tot nieuwe segmentdirecteur bij ISS Facility Services. Hij treedt daarmee ook toe tot het Country Leadership Team.

ISS opereert over de hele wereld in facility management en de beleving op de werkplek. Hofman gaat aan de slag in het segment production based. Hieronder valt de dienstverlening aan klanten op het gebied van industrie en productie, voedsel en dranken, transport en life sciences.

Nederlandse Leadership Team

Hofman zal dus niet alleen de rol van segmentdirecteur op zich nemen, maar gaat ook een bijdrage leveren aan het Nederlandse Leaderschip Team en de OneISS-strategie. Centraal in deze strategie staat de groeiambitie om marktleider te worden op het gebied van integrated facility management en workplace management.

Mens en innovatie

Zelf kijkt Hofman erg uit naar zijn nieuwe rollen. “Wat me erg aanspreekt bij ISS is de focus op mensen én innovatie. Juist door die twee-eenheid is er een goede ‘fit’. Ik kijk er naar uit de samenwerking met onze industriële klanten verder uit te bouwen. Met mijn ruime technische ervaring wil ik ook waarde toevoegen om onze ambities op het gebied van Technical Services verder vorm te geven.”

Ruime ervaring

Die ervaring deed Hofman op tijdens een studie lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft en meer dan 25 jaar werk in verschillende management- en operationele rollen. De afgelopen jaren heeft hij internationale functies bekleed bij JLL en daarvoor was hij 17 jaar werkzaam bij Philips. Daarnaast is Hofman Vested Certified Deal Architect.

Lees ook: