Nexaro en Groveko gaan samen op de Europese markt

Nexaro en Groveko gaan samen op de Europese markt

Coboticaspecialist Nexaro en schoonmaakgroothandel Groveko zijn een partnerschap aan gegaan. Met deze samenwerking kan Nexaro het dealernetwerk op de Europese markt fors uitbreiden.

Ook in Nederland kunnen schoonmaakprofessionals in de toekomst de producten van Nexaro direct bij Groveko kopen. De partij is dan ook erg blij met de samenwerking, die veel mogelijkheden biedt om het marktaandeel uit te breiden. “We zijn blij dat we Groveko, een van de toonaangevende gespecialiseerde groothandelsgroepen in de professionele schoonmaakbranche, als partner hebben gekregen. De samenwerking biedt uitstekende mogelijkheden voor ons om ons klantenbestand in Nederland beter te bedienen en verder uit te breiden”, aldus hoofd sales bij Nexaro Steffen Mateja.

Cobotica

International sales manager Diego Camacho vult aan: “De marketing van onze innovatieve cobotica-systeemoplossing wordt aangestuurd door Groveko, die in totaal op vier locaties in Nederland vertegenwoordigd is. Samen met Groveko zorgen we voor een optimale, klantgerichte service.” Die cobotica-oplossing bestaat uit de Nexaro NR 1500 en de Nexaro HUB-softwareoplossing. Beide oplossingen zijn erop gericht de efficiëntie en kwaliteit van werkprocessen te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Zo neemt robotstofzuiger NR 1500 inspannende vloerreinigingswerkzaamheden en nachtwerk over van de schoonmaakmedewerkers. De aansturing van het apparaat gebeurt via Nexaro HUB.

Duurzame toekomst

Niet alleen Nexaro is blij met het nieuwe partnerschap. Ook managing director van Groveko Romke Romkes reageert enthousiast: “Samen met Nexaro effenen we de weg naar een innovatieve en duurzame toekomst voor de schoonmaakbranche. Als experts in schoonmaakoplossingen op maat kennen wij de wensen van onze klanten en zijn wij absoluut overtuigd van de aanpak van Nexaro cobotica. Nexaro staat voor een innovatieve oplossingsaanpak die niet alleen ons productaanbod qua totaaloplossingen uitbreidt, maak ook aanzienlijk bijdraagt aan ons centrale uitgangspunt van duurzaamheid. Wij kijken uit naar de samenwerking.”

Lees ook: