Blankers Schoon en Swalm & Roer vinden elkaar in sociale samenwerking

Blankers Schoon en Swalm & Roer vinden elkaar in sociale samenwerking

Blankers Schoon ontzorgt per 1 januari 2024 stichting Swalm & Roer volledig op het gebied van schoonmaak, glasbewassing en sanitaire voorzieningen. Beide partijen noemen de nieuwe samenwerking een "partnerschap in optima forma", waarbij grote aandacht is voor duurzaamheid en het sociale aspect.

Blankers wist de gunning van de Europese Aanbesteding naar zich toe te trekken door zich te onderscheiden op duurzame en sociale aspecten en op regionaal partnerschap. “Onze filosofie om te werken vanuit een partnerschap in plaats van een traditionele opdrachtgever – opdrachtnemer constructie sluit perfect aan bij de visie van Swalm & Roer.”

Blankers profileert zich dan ook als een partner die dicht bij de scholen staat. Als sociale en maatschappelijk verantwoorde onderneming wil het schoonmaakbedrijf toegevoegde waarde bieden op duurzame en sociale aspecten. Zo laat het bedrijf op een speelse wijze de leerlingen kennismaken met het schoonmaakvak.

De ondertekening van het contract vond begin december plaats door Frank Rubel van Swalm & Roer en Ruud Danklof van Blankers Schoon. Ook Manager Schoonmaak Rob Berckmans en rayonmanager Marielle Reihs waren bij dit feestelijk moment aanwezig. Blankers Schoon besluit: “Wij kijken uit naar een succesvolle en sociale samenwerking.”

Lees ook: