Vakgenoten ontmoeten en kennis opdoen bij Nocore Klantendag

Vakgenoten ontmoeten en kennis opdoen bij Nocore Klantendag

Relaties uit de schoonmaakbranche ontmoeten in een informele en sportieve setting, dat kan tijdens de Nocore Klantendag bij Golfclub Burggolf de Haverleij in 's-Hertogenbosch. De golfers en niet-golfers kunnen tijdens dit evenement, op woensdag 28 juni, informatie uitwisselen en kennis opdoen van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Het elkaar ontmoeten staat centraal, maar er is ook van alles te doen. Naast de golfactiviteiten en de mogelijkheid om inspiratie op te doen op het ingerichte marktplein, staan er twee seminars op het programma. Zo vertelt juridisch specialist Hella Vercammen van The Legal Company over de laatste (juridische) ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Vercammen gaat in op de arbeids- en margekrapte in combinatie met de aanstaande regelgeving op de arbeidsmarkt. Ook geeft zij juridisch-strategische handreikingen. Verder gaat zij in op het onderwerp arbeidsinspectieboetes.

Slim en snel documenten verwerken

Tobias Meijll, Customer Succes Manager bij WhiteVision vertelt meer over de geavanceerde koppeling tussen Nocore Facilitair en de software van WhiteVision. Hiermee kun je slim en snel inkomende documenten zoals inkoopfacturen verwerken. Hoe werkt het precies en welke voordelen levert het op? Een klant van Nocore en WhiteVision deelt zijn ervaring met deze software.

Aanmelden

Naast golfen, presentaties bijwonen en vakgenoten ontmoeten kunnen bezoekers ook kansmaken op het winnen van een tablet. Wie dit evenement wil bijwonen kan zich aanmelden via de inschrijfpagina. Hier staat ook het uitgebreide programma van de dag.