Hendriks Hoteldiensten en Hotel Cleaning Company verder onder naam EW

Hendriks Hoteldiensten en Hotel Cleaning Company verder onder naam EW

De namen Hendriks Hoteldiensten en Hotel Cleaning Company verdwijnen. EW Facility Services nam de bedrijven over en heeft besloten de beide organisaties ook onder haar naam te scharen. Volg Service Management op LinkedIn:

EW Facility Services representeert na deze overnames 4.700 medewerkers. EW noemt het zelf een fusie. “De fusie komt voort uit de aansluiting van Hendriks Hoteldiensten en Hotel Cleaning Company bij EW Facility Services in september 2019”, aldus Bas Cornelissen, algemeen directeur van EW Facility Services. “Hendriks Hoteldiensten en Hotel Cleaning Company zijn schoonmaakorganisaties, van oudsher ontstaan en groot geworden in het hotelsegment. “Maandag vervolmaken wij deze aansluiting door onze krachten definitief te bundelen en samen verder te gaan als één organisatie.”


Lees ook: Hotelschoonmaak nu en na corona: dit wordt het ‘nieuwe normaal’


Ondernemer in zijn of haar regio

Frans de Beer, oprichter van Hotel Cleaning Company, gaat verder in de rol van regiodirecteur voor de regio Zuid-West. “Binnen EW Facility Services is een regiodirecteur ondernemer in zijn of haar regio en voor opdrachtgevers de centrale contactpersoon. Zo houden wij onze lijnen kort en blijven wij opdrachtgevers bedienen met dezelfde persoonlijke benadering die zij van ons gewend zijn. Daarbij worden wij ondersteund door de specialisten op onze kantoren op gebieden als HR, learning & development, finance en ICT.”

Unieke kennis- en ervaring

Yvonne Ingels, huidig operationeel directeur van Hendriks Hoteldiensten: “Onze mensen zijn de persoonlijke talenten en die brengen een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Door het samenvoegen van onze hotelexpertise zien wij mooie kansen in het doorontwikkelen van onze dienstverlening, waardoor wij opdrachtgevers nog meer wendbaarheid en maatwerk kunnen bieden.”


Lees ook: Hotelschoonmakers op grote schaal naar huis gestuurd (wees alert!)


Oorsprong in hotelschoonmaak

EW Facility Services bestaat 30 jaar en heeft haar oorsprong in hotelschoonmaak. Daarnaast bedient zij al ruim tien jaar opdrachtgevers in de segmenten kantoren, vastgoed, high traffic en zorg. Cornelissen: “Het is onze ambitie om, nu met deze fusie ons marktaandeel in hotelschoonmaak toeneemt, ook ons marktaandeel in deze segmenten evenredig uit te bouwen. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe stap en kijken uit naar de kansen die deze ons biedt.”