OPONOA en facilitair dienstverlener Carea tekenen voor een duurzame samenwerking

OPONOA en facilitair dienstverlener Carea tekenen voor een duurzame samenwerking

Scholengemeenschap OPONOA en facilitair dienstverlener Carea zetten de samenwerking voort. Carea zal nog zeker tien jaar de schoonmaak verzorgen op het stafkantoor en de vijftien OPONOA-scholen.

Carea en Stichting OPONOA werken al jaren samen, maar zoals dat gaat moest er opnieuw aanbesteed worden bij het aflopen van het contract. Om zowel grote als kleine schoonmaakbedrijven de kans te geven bij de aanbesteding, werden de scholen verdeeld over vier clusters. Uiteindelijk kwam Carea voor alle vier de clusters als winnaar uit de bus. De twee partijen kunnen de goede samenwerking die ze al hadden dus voortzetten.

Duurzame samenwerking

Dat is ook precies wat ze gaan doen. Carea en OPONOA ervoeren die samenwerking erg goed en kijken uit naar de komende jaren. De partijen delen dan ook een aantal kernwaarden, zoals persoonlijke aandacht en het willen zetten van een stapje extra. Daarbij weet de facilitair dienstverlener goed in te spelen op afwisselende situaties in de dynamiek van de schoolomgeving. De twee partijen tekenden daarom een contract voor maar liefst toen jaar. Een unicum in schoonmaakland, waarmee Carea en OPONOA de deur wagenwijd openzetten voor een duurzame samenwerking.