De Kroon Facilitaire Diensten gaat schoonmaak leveren bij Mitros

De Kroon Facilitaire Diensten gaat schoonmaak leveren bij Mitros

De Kroon Facilitaire Diensten en woningcorporatie Mitros gaan de samenwerking aan. De Kroon neemt de schoonmaakdienstverlening perceel Nieuwegein Zuid voor zijn rekening.

De positie is De Kroon Facilitaire Dienstverlening gegund na een uitgebreid aanbestedingstraject. Zij leverden hiervoor een visiedocument, presentatie en kwaliteitsplan aan, waarop de aanbesteding grotendeels gestoeld was. De visie van De Kroon paste blijkbaar goed bij die van Mitros, want ze gaan dus samen in zee. De Kroon gaat 53 appartementencomplexen in de Gemeente Nieuwegein schoonmaken. Het betreft hierbij zowel de schoonmaak van alle algemene ruimtes, trappenhuizen en liften als het periodiek specialistisch reinigen van de galerijen.

Veel dank

Op LinkedIn uit Remco Drijver, algemeen directeur bij De Kroon Facilitaire Diensten, zijn dankbaarheid voor alle betrokkenen bij het aanbestedingstraject. Hij heeft veel waardering voor alle enthousiasme, betrokkenheid en ondersteuning en kijkt uit naar de samenwerking.

Mitros

Mitros is een woningcorporatie met ruim 28.000 woningen rondom Nieuwegein en Utrecht. De woningcorporatie mag zichzelf de grootste noemen in deze steden. In de visie van Mitros staan betaalbaarheid en kwaliteit op de eerste plaats. De corporatie stelt zichzelf tot doel om mensen met een laag inkomen een comfortabele plek te bieden door kostenbewust en efficiënt te werken. die visie trekt zich uiteraard door in de dienstverlening die Mitros haar huurders wenst te bieden.