Politie zoekt schoonmaakbedrijven voor de schoonmaakdienstverlening van politiegebouwen 

Politie zoekt schoonmaakbedrijven voor de schoonmaakdienstverlening van politiegebouwen 

Om nieuwe overeenkomsten te sluiten voor de schoonmaakdienstverlening van de politiegebouwen in heel Nederland is de aanbesteding schoonmaakdienstverlening gepubliceerd. Alle schoonmaakbedrijven zijn welkom om deel te nemen aan de voorselectie van de Europese niet-openbare aanbesteding 'schoonmaakdienstverlening' bij de politie. '' De niet-openbare aanbestedingsprocedure klinkt niet erg uitnodigend, maar dat is het wel!'' Aanmelden kan tot 25 oktober aanstaande voor 10 uur.

Het gaat om 10 regionale percelen. Per perceel, dus per regio, kan ingeschreven worden. De gewenste ingangsdatums zijn verschillende per perceel en liggen tussen de 1 oktober 2024 en 1 mei 2025. Door middel van deze niet-openbare procedure hoopt de politie de aanbesteding toegankelijker te maken voor de (vaak regionaal georiënteerde) MKB-bedrijven. 

Procedure van aanstelling

Tijdens deze voorselectie dienen bedrijven slechts aan te tonen dat zij voldoen aan de gestelde geschiktheidseisen en in welke mate ze voldoen aan de selectiecriteria. Er hoeft in deze fase nog geen offerte opgesteld te worden. De geselecteerden zijn de bedrijven die voldoen aan de geschiktheidseisen en die hoog scoren op de selectiecriteria. Zij zullen de inschrijvingsleidraad ontvangen en zij worden gevraagd om een offerte op te stellen. 

Meer informatie

Meer informatie over de selectiefase is te lezen op Tenderned. (Een Mercell account is nodig, deze is gratis aan te maken via Mercell source to Contract).