Nieuw hoofdkantoor én twee nieuwe managers voor schoonmaakbedrijf Itzu Cleaning

Nieuw hoofdkantoor én twee nieuwe managers voor schoonmaakbedrijf Itzu Cleaning

Schoonmaakbedrijf Itzu Cleaning slaat de vleugels uit: Itzu Cleaning verhuist niet alleen naar een nieuw - groter en centraler gelegen - hoofdkwartier in Breda. Het trekt bovendien twee extra managers aan. Operations Manager Vahista Dawood (op de foto) en Sales Manager René Bakker richten hun pijlen in eerste instantie op de voedselverwerkende sector.Wie werkt waar in de schoonmaak?In dit overzicht alle carrièreveranderingen in de schoonmaak op een rij. Volg Service Management op LinkedIn:

Het schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in de voedselverwerkende sector, is sinds 2014 actief in Nederland. “De jongste jaren neemt het belang van hygiëne alleen maar toe”, weet Robin van Gelder (COO Itzu Cleaning). “Met name binnen sectoren als farma, food en hightech. De uitbraak van het coronavirus brengt die trend in een stroomversnelling. Daar hoef je geen tekening bij te maken. Om onze verdere groei in Nederland te realiseren, nemen we onze intrek in Breda. Deze locatie is groter en centraler gelegen dan de vorige (nvdr. in Vught). Van hieruit zullen we onze vleugels verder uitslaan.”

Vahista Dawood neemt teugels in handen

De leiding van het nieuwe hoofdkwartier komt in handen van Vahista Dawood (35). Vahista maakte een blitzcarrière bij Hago, waar ze van de werkvloer doorgroeide tot rayonmanager. Diezelfde functie bekleedde ze bij sectorgenoot Kleentec. De nieuwbakken Operations Manager brengt dus een hoop ervaring in de voedselverwerkende en industriële sector mee naar Itzu Cleaning.

Vahista is vastbesloten een succesverhaal te schrijven bij Itzu Cleaning Nederland: “Ik sta in voor de algemene leiding. Daar komt een stuk interne coördinatie en planning bij kijken. Maar ik heb vroeger zelf op de vloer gestaan. Daarom weet ik hoe belangrijk het is dat je als medewerker met een glimlach naar je werk trekt. Daar besteden we veel aandacht aan.”


Lees ook: Evelyn Kolkman (Leidinggevende van het Jaar 2019): “Alles valt of staat met communicatie”


René Bakker wil zorgen voor duurzame groei

De tweede nieuwkomer bij Itzu Cleaning Nederland luistert naar de naam René Bakker. René (50) startte zijn carrière als productieleider bij het schaaldierverwerkende industriële bedrijf Goudschelp (intussen onderdeel van Heiploeg). Voor zijn overstap naar Itzu Cleaning verdiende hij bovendien zijn sporen in de reinigings- en desinfecteringssector. Binnen de non-profitorganisatie Safe Food Factory levert René daarnaast zijn bijdrage aan het veiliger en schoner maken van de voedselverwerkende industrie.

Als schoonmaakbedrijf helpen we de zogenaamde Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties waar te maken

De doelstelling van de kersverse Sales Manager is duidelijk: groei realiseren. “Onze focus ligt in eerste instantie op de voedselverwerkende sector, één van onze grootste specialisaties”, zegt Bakker daarover. “Hoe we die groei willen waarmaken? In eerste instantie natuurlijk door professioneel en goed werk te leveren. Dat is de basis voor tevreden klanten en dus voor elk bedrijf. Daarnaast besteden we veel aandacht aan duurzaamheid. Als schoonmaakbedrijf helpen we de zogenaamde Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties waar te maken. Zo gebruiken we ecologische schoonmaakproducten, hebben we elektrische laadpalen voor ons wagenpark en werken we rond biodiversiteit. In ons bedrijfslogo zit een gele vlinder, maar eigenlijk verdient die ook een serieus groen randje aan de vleugels”, besluit René met de glimlach.

Ook interessant: