Remko Stolk nieuwe Algemeen Directeur Effektief

Remko Stolk nieuwe Algemeen Directeur Effektief

Remko Stolk zal als nieuwe algemeen directeur vanaf 1 juni de dagelijkse leiding van Effektief Facility Services overnemen van Patrick Reinders en Erwin de Jong.

De overdracht is het resultaat van een jarenlang proces. “Na langdurige overweging hebben Patrick Reinders en ik besloten om af te zwaaien als directieteam”, licht de huidige algemeen directeur De Jong toe.

Frisse blik

De Jong vervolgt: “Na een mooie reis van vijftien jaar was het tijd voor een diepgaande reflectie. Effektief verdient een directeur die met volle aandacht en energie aan het roer kan staan en de koers voor de komende jaren kan bepalen en uitrollen. We zijn verheugd te melden dat we deze directeur in Remko Stolk hebben gevonden. Patrick en ik zullen als aandeelhouders betrokken blijven en zullen ons gaan richten op de groei van ons bedrijvenportfolio door fusies en overnames. Ons ambitieniveau blijft hoog, en we zijn er van overtuigd dat we met Remko de juiste man hebben gevonden om aan deze ambities invulling te geven.”

Vereerd

Stolk heeft ruime ervaring in verschillende directiefuncties bij onder meer Asito, HeyDay en zijn huidige werkgever Olympia. Bovendien is de branche ook niet onbekend voor de commercieel directeur van het jaar 2018 (verkiezing georganiseerd door Sales Management Associates). “Ik ben zeer vereerd met de mogelijkheid als CEO leiding te gaan geven aan Effektief”, aldus Stolk. “Een mooi en stabiel bedrijf dat door Patrick Reinders en Erwin de Jong is uitgebouwd tot een belangrijke speler in de markt. Ik zal dan ook zeker gebruik blijven maken van de expertise van beide heren, die gelukkig betrokken zullen blijven bij Effektief. Ik kijk er naar uit om te beginnen!”

Lees meer: