Alles over Anderhalvemetereconomie

Aanbesteden van schoonmaak: "Goed uitvragen van kwaliteit is lastig"

Aanbesteden van schoonmaak: "Goed uitvragen van kwaliteit is lastig"

Er is bij de inkoop van diensten als schoonmaak steeds meer oog voor kwaliteit, maar toch is de prijs in veel gevallen alsnog doorslaggevend. Met als...

VSR organiseert webinar 'Werk heeft het gebouw verlaten' op 20 mei

VSR organiseert webinar 'Werk heeft het gebouw verlaten' op 20 mei

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) organiseert op donderdag 20 mei om 14.00 uur het webinar 'Werk heeft het gebouw verlaten'. Over hoe de...

Gastvrijheid in coronatijd: EW Facility Services deelt 5 tips

Gastvrijheid in coronatijd: EW Facility Services deelt 5 tips

Gastvrijheid in een tijd van anderhalve meter, Zoom-meetings en thuiswerken; hoe doe je dat? Marije Wildenborg en Fenna van Ginkel van EW Facility...

Diane van Dijk: Hospitality, thuisbrengen van aandacht

Diane van Dijk: Hospitality, thuisbrengen van aandacht

Ik doe aan boswandelbila's, thermos-tuinstoeloverleggen en wandelende belafspraken met Keet (de hond) aan de lijn. Ik Zoom, Teams en bel. Thuiswerken...

Blog Monique van den Heuvel: Gastvrijheid met gepaste (digitale) afstand

Blog Monique van den Heuvel: Gastvrijheid met gepaste (digitale)...

Om maar met de deur in huis te vallen; gastvrijheid met gepaste afstand is hartstikke moeilijk, maar écht niet onmogelijk.Volg Service Management op...

"Door de coronacrisis komt er een herwaardering van schoonmaak"

Als het coronatijdperk één ding duidelijk maakt, dan is het wel dat schoonmaken en schoonhouden essentieel zijn. In de visie van Robert de Brauwer,...

Terug naar kantoor: hoe weet ik of mijn werkplek schoon is?

Langzaamaan gaan steeds meer mensen weer terug naar kantoor. Eén van de belangrijkste zaken voor een veilige en verstandige terugkomst, is een schone...

Hotelschoonmaak nu en na corona: dit wordt het 'nieuwe normaal'

Hotelschoonmaak nu en na corona: dit wordt het 'nieuwe normaal'

Hotels zijn zich inmiddels druk aan het voorbereiden op het verwelkomen van gasten in de anderhalve meter-economie. Bij dat opstarten is het...

Afzetlint, kuchschermen en andere onmisbare zaken in het 1,5 meter-kantoor van schoonmaakbedrijven

Afzetlint, kuchschermen en andere onmisbare zaken in het 1,5...

Volg Service Management op LinkedIn:

OSB-directeur Veldboer: "Er moet een NOW 2.0 komen"

OSB-directeur Veldboer: "Er moet een NOW 2.0 komen"

Bij branchevereniging OSB komen veel vragen binnen. Over de 1,5 meter-economie, over het mobiliteitscentrum, over de WAB en natuurlijk over de...