Wil jij schoonmaakproducten testen?

Word lid van ons testpanel!

CSU en zorgorganisatie Pergamijn breiden samenwerking verder uit

Zorgorganisatie Pergamijn heeft opnieuw gekozen voor de diensten van CSU. De partijen gaan een partnership aan waarbij hoge kwalitatieve, efficiënte en effectieve schoonmaak centraal staan. Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden op alle locaties, verzorgt het schoonmaakbedrijf uit Uden de aansturing van Pergamijn-medewerkers. Op het vlak van SROI en functiedifferentiatie gaan beide organisaties verdere samenwerkingsvormen onderzoeken.Volg Service Management op LinkedIn:

Schoonmaken bij zorgaanbieders

Pergamijn ondersteunt en begeleidt cliënten met verstandelijke beperkingen. De organisatie heeft in de provincie Limburg kantoor-, woon- en dagbestedingslocaties. CSU verricht er met 25 eigen collega’s schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, maar ook specifieke taken die inherent zijn aan het werken voor zorgaanbieders, zoals het schoonmaken van medische hulpmiddelen. Districtsmanager Zorg CSU Jeanette Karreman: “Pergamijn streeft naar een intensieve samenwerking. Er is veel wederzijds vertrouwen, waarbij de aansturing van CSU en Pergamijn medewerkers op eenduidige wijze plaatsvindt.”

Contract is resultaat van ISS-overname

De samenwerking vloeit voort uit de overname van ISS Facility Services die CSU in 2018 deed. Het nieuwe contract, dat in januari officieel werd ondertekend, gaat een stap verder. Manager Bedrijfsvoering bij Pergamijn Marinka Heuts: “CSU heeft na de overname veel tijd gestoken in het verbeteren van de bestaande dienstverlening wat heeft geresulteerd in een verlenging van de overeenkomst voor 3 jaar op basis van nieuwe afspraken. Beide partijen werken gezamenlijk aan continue verbetering vanuit een partnership relatie.”

Bijzondere doelgroepen

CSU en Pergamijn willen onderzoeken hoe ze elkaar verder kunnen ondersteunen op het vlak van SROI en functiedifferentiatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij beide organisaties hoog in het vaandel. Karreman: “We zien het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt als belangrijk onderdeel van ons personeelsbeleid. Meer dan 11% van ons personeelsbestand bestaat uit medewerkers met een social return-indicatie.”

Laatste nieuws

Ondernemen

Launching Partners