Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Kärcher opent nieuw hoofdkantoor in Made

Het was lekker druk, afgelopen vrijdag tijdens de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Kärcher aan de Brieltjenspolder 38 in Made. Honderden medewerkers, klanten en relaties waren afgekomen op de officiële ingebruikname van het nieuwe pand.

“Dit is voor ons een speciale dag. Ook voor mij persoonlijk is dit bijzonder. We proberen cool te blijven, maar dat is niet makkelijk. Het is een hele mooie dag en een mijlpaal die we behalen. Daar mogen we echt even goed bij stilstaan”, aldus Jean-Paul Christy, CEO Kärcher Nederland. “In de Benelux hebben wij ons afgelopen jaren ontzettend ontwikkeld. We zijn flink gegroeid en willen onze klanten voortaan nog beter bedienen. Dat gaan we realiseren met dit nieuwe Kärcher-huis.”

Doorknippen

Karcher_9Samen met Hartmut Jenner (CEO van Kärcher Group) en John van Oosterhout (wethouder van de gemeente Drimmelen) opende Christy vervolgens, even voor half 5, de nieuwe hoofdvestiging van Kärcher Nederland. Daarna stond een rondleiding en een feest op het programma in het nieuwe hoofdkantoor. In de nieuwe, moderne locatie bevinden zich de kantoren, showrooms, trainingsruimtes en onderhoudsruimtes. Kärcher, wereldwijd marktleider op het gebied van reinigingstechniek, bestaat inmiddels 80 jaar. Sinds 1983 is Kärcher actief in Nederland.

 

Big stories

Machines

Launching Partners