Nieuw Kärcher Center opent de deuren op Urk

Afgelopen weekend opende het nieuwe Kärcher Center in Urk feestelijk de deuren. Door deze nieuwe vestiging (overname ASIX reinigingsmachines) zal nu ook het noorden van het land kunnen rekenen op regionale service.Volg Service Management op LinkedIn:

Dicht bij de klant staan

Zowel professionele als particuliere klanten zullen in het nieuwe Kärcher Center hun gading vinden. “De keuze is op Urk gevallen omdat we zo het hele noorden van het land kunnen bedienen, zowel de BtoB-markt, als de BtoC-markt”, zegt Luc Gerssen, Commercieel Manager Kärcher Center Urk.

“We willen voor een goed advies en een regionale service immers dicht bij de klant staan. Die kan altijd bij ons terecht voor een gericht advies op maat, waarbij de producten ter plaatse kunnen bekeken en uitgetest worden.”

De particuliere klant zal in de nieuwe vestiging alle producten kunnen vinden uit de Home & Garden-productlijn, zowel voor binnen- als voor buitengebruik: van hogedrukreinigers, over stofzuigers, tot Floor Cleaners en Window Vacs.

Luc Gerssen: “Voor de professionele markt zijn het uiteraard de bekende productlijnen van Kärcher: de veegzuigmachines, de stofzuigmachines, hogedrukreinigers, stoomreinigers, schrobmachines … Maar ook gemeentevoertuigen, zoals grote veegmachines, zitten in het aanbod.”

Onderhoud en reparatie

Ook voor het onderhoud en de reparatie van machines kan je terecht bij het Kärcher Center in Urk. Het pand wordt tevens gebruikt door Van Der Reest Machines BV, exporteur en importeur van gebruikte machines. Met hun expertise kan er onder één dak multi brand service worden uitgevoerd in het nieuwe Kärcher Center. Ter plaatse kunnen grote reparaties gebeuren, maar ook op locatie is er service mogelijk.

Feestelijke opening

Op 29 maart heeft de wethouder Geert Post het nieuwe Kärcher Center officieel geopend. Genodigden konden genieten van een hapje en een drankje terwijl ze de nieuwe vestiging en het uitgebreide aanbod konden ontdekken.