Atalian nieuwe schoonmaakpartner van Nieuwe Veste

Atalian nieuwe schoonmaakpartner van Nieuwe Veste
Foto: MasterKey

Atalian is vanaf 1 april 2024 de nieuwe schoonmaakleverancier van Nieuwe Veste. Nieuwe Veste was op zoek naar een schoonmaakleverancier die kan meebewegen in de diversiteit en flexibiliteit van de organisatie en vond die in Atalian.

Breda enthousiast maken voor activiteiten op het gebied van taal, creativiteit en kunst. Dat is waar Nieuwe Veste, het multifunctionele centrum voor cultuur, onderwijs en ontmoeting in Breda voor staat. Hoe? Door heel veel leuke ontmoetingsplaatsen vol taal, creativiteit en kunst waar je altijd iets beleeft.

Flexibiliteit

Directeur Hilda Vliegenthart van Nieuwe Veste was onder de indruk van de wijze waarop Atalian zich tijdens de aanbesteding had ingeleefd in de diversiteit van activiteiten en de daarbij passende gewenste flexibiliteit in dienstverlening. Ze kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar een goede en lange samenwerking. Ze dankte daarbij Maaike Vos, manager strategische bedrijfsvoering, en Sander Kiewiet, facilitair coördinator van Nieuwe Veste voor hun inspanningen bij de door MasterKey begeleidde aanbesteding.

Verrijking

Bij de ondertekening van het nieuwe schoonmaakcontract liet Marco Feijen, CEO van Atalian BeNeLux, weten dat voor Atalian deze opdracht een verrijking is voor hun portfolio. Ze zijn dan ook van plan bij Nieuwe Veste te blijven voor de hele contracttermijn van acht jaar.

Lees meer: