Succes Schoonmaak en Incotec verlengen samenwerking

Succes Schoonmaak en Incotec verlengen samenwerking

Succes Schoonmaak heeft onlangs het contract met Incotec vernieuwt. Voor de verlenging hebben ze de koppen bij elkaar gestoken om te kijken hoe de samenwerking in de toekomst nog beter kan.

Samen met het team van Incotec heeft Succes het programma grondig doorgenomen en nieuwe afspraken gemaakt voor een nog betere samenwerking in de toekomst. Een solide basis voor verdere groei en succes.

Mijlpijl vieren

Maar eerst was het tijd om het mooie moment uitgebreid te vieren. Op de sociale media van het schoonmaakbedrijf bedankt Succes alle betrokkenen. "Tijdens een gezellig taartmoment met Peter, Sabrina, Elise en Monique hebben we stilgestaan bij deze mijlpaal. Peter, onze contactpersoon, verdient een speciale vermelding voor zijn luisterend oor en betrokkenheid. Ook willen we Elise in het bijzonder bedanken voor haar leiderschap en inzet. We zijn trots op ons team en de sterke band die we hebben opgebouwd!" Er was niet alleen taart voor de leidinggevenden, maar voor het gehele team. "Want dit team is de basis van de samenwerking. Samen hebben we genoten van deze heerlijke taart en hebben we onze samenwerking gevierd. Op naar een succesvolle toekomst samen."

Lees meer: