Heracles Stadion in Almelo wijzigt naam in Asito Stadion

Heracles Stadion in Almelo wijzigt naam in Asito Stadion

Schoonmaakbedrijf Asito en Heracles Almelo maken na vijf jaar samenwerken de balans op. Op de helft van het sponsorcontract willen de schoonmaakdienstverlener en de voetbalclub het sponsorschap van Asito verder optimaliseren en dat begint met een nieuwe naam. Vanaf 1 juli dit jaar is Asito Stadion de nieuwe naam van het Heracles Stadion in Almelo.

Met het nieuwe seizoen voor de deur keken Heracles Almelo en Asito terug op de afgelopen vijf jaar. Ook keken ze vooruit naar de tweede helft van de samenwerking. De partijen kwamen tot de conclusie dat de samenwerking nog beter kan worden, te beginnen met de naam van het stadion. Asito en Heracles Almelo besloten daarop samen om de naam van het stadion te wijzigen van Erve Asito tot Asito Stadion.  

Blij met nieuwe naamgeving  

Cindy Winkel, directeur commercie van Asito: “Bij Asito is ons motto ‘samen en schoon’. Wij geloven namelijk dat we samen met anderen het verschil maken voor een betere leefomgeving. Daarom zijn wij er ook van overtuigd dat de beslissing om de naamswijziging door te voeren positief bijdraagt aan de tweede helft van de samenwerking met Heracles.” 

Niet alleen Asito, maar ook Heracles Almelo is bij de nieuwe naamgeving van het stadion betrokken. Rob Toussaint, algemeen directeur van Heracles Almelo, stelt: “Wij zijn erg blij met de nieuwe naamgeving van het stadion en de samenwerking hierin met Asito. De komende vijf jaar spelen wij als club met trots in het Asito Stadion.” 

Vanaf seizoen 2024-2025 heten beide organisaties supporters welkom in het Asito Stadion.

Lees ook: