Jacqueline Walraven en Michel Willems opgenomen in directie De Haan Facilitaire Dienstengroep

Jacqueline Walraven en Michel Willems opgenomen in directie De Haan Facilitaire Dienstengroep

Per 1 maart treden Jacqueline Walraven (manager bedrijfsbureau) en Michel Willems (operationeel manager) toe tot de directie van De Haan Facilitaire Dienstengroep. Jacqueline als financieel directeur en Michel als operationeel directeur.

Zowel Walraven als Willems hebben zich de afgelopen jaren sterk ingezet voor de facilitair dienstverlener, zo lezen we op de LinkedIn pagina van het bedrijf. "Hun inzet en loyaliteit heeft ertoe bijgedragen dat onze organisatie de afgelopen jaren een forse groei heeft doorgemaakt. Zij zorgden er tevens voor dat we flinke stappen hebben gezet in de digitalisering en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen."

Verbinders

De toetreding van beide collega's komt dan ook niet nergens vandaan. Door de twee toe te laten treden tot de directievoering, kunnen Walraven en Willems nog beter verder bijdragen aan het optimaliseren van de dienstverlening van De Haan en de toekomstige bestendigheid. In de organisatie staan ze bekend als empathische verbinders, waardoor er hechte teams zijn ontstaan in kader en uitvoering. "Wij kijken met veel genoegen uit naar een verdere samenwerking met hen en onze gewaardeerde opdrachtgevers."

Lees meer: