Blankers Schoon als enige Limburgse schoonmaakteam in finale Golden Service Awards

Blankers Schoon als enige Limburgse schoonmaakteam in finale Golden Service Awards

Het schoonmaakteam dat namens Blankers Schoon zorgt voor de schoonmaakdienstverlening bij Stichting Land van Horne (Sint Martinus) heeft, als enige schoonmaakteam uit de provincie Limburg, de landelijke finale bereikt van de Golden Service Awards in de categorie 'Schoonmaakteam van het Jaar'. Op donderdag 28 november horen de teamleden of zij door de onafhankelijke jury zijn gekozen tot winnaars in de categorie 'Schoonmaakteam van het Jaar'.Volg Service Management op LinkedIn:

Schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg vraagt veel flexibiliteit

Het is niet voor niets dat uitgerekend dit team het tot de finale heeft geschopt. Schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg vraagt veel flexibiliteit, een grote mate van verantwoordelijkheid en een kwalitatief hoogstaand schoonmaakniveau. Dat dit team daarnaast beschikt over een grote mate van (onderlinge) betrokkenheid en ongelofelijke teamspirit maakt het tot een bijzonder geheel.

Een overwinning op zich

“Om als regionaal schoonmaakbedrijf, dat zich richt op Limburg en Oost-Brabant, mee te mogen dingen naar een dergelijke (nationale) titel is al een overwinning op zich”, aldus trotse eigenaar Ruud Danklof. We zijn, ongeacht het uiteindelijke resultaat, enorm trots op dit team dat zich dagelijks inzet voor een schone en prettige omgeving voor de cliënten, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van zorginstelling ‘Land van Horne’. We gaan er dan ook samen een mooi feestje van maken de 28e!

Ruim 50 jaar totaalleverancier van Schoonmaakdienstverlening

Blankers Schoon is ruim 50 jaar totaalleverancier van Schoonmaakdienstverlening in de breedste zin van het woord. Vanuit onze vestiging in Weert ontzorgen wij onze klanten op het gebied van specialistische reiniging (o.a. gevelonderhoud) en reguliere schoonmaak, maar ook voor overige facilitaire diensten bent u bij Blankers Schoon aan het juiste adres.

Genomineerden Schoonmaakteam van het Jaar

Naast Blankers Schoon zijn in de categorie Schoonmaakteam van het Jaar de volgende bedrijven genomineerd: Beercoo Schoonmaakgroep met team Worldhotel Wings, Gom Schoonhouden met team NH Amsterdam Schiphol Airport en EW Facility Services met de teams Van der Valk-hotel Arnhem en NS Regio Zuid-West.

Over de Golden Service Awards

De GSA hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. De GSA dragen bij aan de trots die een ieder voelt om in de schoonmaaksector werkzaam te zijn. De Golden Service Awards, oorspronkelijk een initiatief van Kimberly-Clark Professional, zijn in 1991 voor het eerst uitgereikt in Engeland. Nederland kent het programma sinds 2002. Kern is steeds de opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector te bekronen. Zie ook www.goldenserviceawards.nl. Hago, CSU, Asito, Kimberly-Clark en Gom Schoonhouden ondersteunen de Golden Service Awards.