Lees alles over verduurzamen afvalstromen in Afvalpocket CSU

Lees alles over verduurzamen afvalstromen in Afvalpocket CSU

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij mening bedrijf. Daarbij ligt een belangrijke focus op afval, zo blijkt uit het Facility & Workplace Management onderzoek 2023, uitgevoerd door FMN en TwynstraGudde. In dat kader bracht schoonmaakbedrijf CSU de Afvalpocket uit.

De Afvalpocket is een naslagwerk dat geheel in het teken staat van duurzaamheid, met in het bijzonder afval. Met een goede strategie voor afvalscheiding en -verwerking valt namelijk veel impact te maken. Maar hoe begin je met het verduurzamen van je afvalstromen? En hoe ga je om met de nieuwe SUP-wetgeving (verbod op plastic wegwerpbekers voor koffie en thee)?

Laat je inspireren

Antwoorden op deze vragen komen aan bod in de Afvalpocket. Zo adviseert CSU om te kiezen voor glas met het oog op duurzaamheid, kwaliteit, beleving, gemak en hygiëne. Ook zoomen ze in op locaties waar glas juist vaak geen goede optie is, zoals stadions, vliegvelden en fastfoodrestaurants. De Afvalpocket is voornamelijk bedoeld om te inspireren, want verduurzamen doe je samen.

Je leest de Afvalpocket digitaal of je kunt een fysieke versie ontvangen door te mailen naar hospitality@csu.nl.

Lees ook: