Novon Schoonmaak doet mee aan Open Bedrijvenfestival Zwolle

Novon Schoonmaak doet mee aan Open Bedrijvenfestival Zwolle

Novon Schoonmaak staat woensdag 1 november met een stand op het gratis toegankelijk Open Bedrijvenfestival Zwolle. Werkzoekenden en studenten zijn hier van harte welkom voor meer informatie over stages, de start van hun loopbaan of juist een nieuwe loopbaan. Uniek is dat zij aan hun droombaan kunnen worden gekoppeld op basis van hun skills, opleidingen en werkervaring.

Het Open Bedrijvenfestival biedt de werkzoekenden en studenten een kans om vrijblijvend kennis te maken met verschillende bedrijven uit de regio Zwolle. Voor bedrijven biedt het de mogelijkheid om te laten zien welke diensten zij verlenen en welke producten zij produceren.

Wat ook bijzonder is dat bezoekers gematched kunnen worden op basis van hun skills, opleidingen en werkervaring. “In een wereld waarin het traditionele cv soms tekortschiet om iemands volledige potentieel en waarde weer te geven, is SkillsCV de toekomst”, aldus de organisatie. “Met deze innovatieve tool kunnen werkzoekenden hun unieke vaardigheden nauwkeurig in kaart brengen en matchen met alle ruim 250 vacatures tijdens het Open Bedrijvenfestival.” Ook Novon Schoonmaak laat zien welke vacatures en mogelijkheden er zijn binnen het bedrijf.

Het evenement vindt plaats in de Nieuwe Buitensociëteit, recht tegenover het treinstation in Zwolle. Het Open Bedrijvenfestival is te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook