Schrijf jouw schoonmaaktalent in voor de Frontline Hero Award 2023

Schrijf jouw schoonmaaktalent in voor de Frontline Hero Award 2023

Hij is geopend: de inschrijving voor de Frontline Hero Award. Met deze prijs wil initiatiefnemer Quinyx medewerkers in het zonnetje zetten die werken in de frontlinie. Denk aan mensen die werken in de retail, horeca en facilitaire dienstverlening, waaronder ook de schoonmaak.

Daarom roept Quinyx op: ken jij zo’n collega die elke dag een buitengewone service biedt en altijd die extra stap zet om een verschil te maken voor de klant of gemeenschap? Nomineer diegene dan! Leg uit waarom juist die medewerker deze extra erkenning verdient. Iedereen kan ook stemmen op zijn of haar favoriete genomineerde. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury.

Frontline Hero List

De erkenning en de award zijn niet de enige prijzen die de winnaars mee naar huis nemen. Zij ontvangen ook een cadeaukaart van 500 euro van Amazon en komen terecht op de Frontline Hero List 2023. Daarnaast krijgen de winnaars en de collega’s die hen hebben genomineerd een speciale goodie bag.

Nomineer een collega

Wil je iemand nomineren? Doe dat dan voor 25 oktober via de website van Quinyx. Begin november worden er vier winnaars bekendgemaakt.

Lees ook: