Geef je nu op voor het ECJ netwerk-event

Geef je nu op voor het ECJ netwerk-event

Op 9 februari 2023 organiseert European Cleaning Journal (ECJ) de eerste editie van het Benelux netwerkevent. Nu veel sectoren, waaronder ook de schoonmaak, weer aan het opkrabbelen zijn uit de pandemie, vindt ECJ het namelijk tijd om face to face met elkaar te praten over de uitdagingen waar de sector tegenaan loopt.

Denk hierbij aan de stijgende en sterk fluctuerende grondstofprijzen, de hoge energiekosten en personele en logistieke problemen. Om het hier met elkaar over te hebben, organiseert ECJ een informele bijeenkomst voor alle geïnteresseerden uit de schoonmaakbranche. Die gaat plaatsvinden bij partner Kärcher in Rotterdam. Greenspeed en Unimop nemen ook deel aan het partnerschap.

Gastspreker over duurzaamheid

De gastspreker tijdens het evenement is Stan Bijsterveld, global director supply chain & quality bij IMCD Group te Rotterdam. Hij gaat in op een thema waar niemand omheen kan: duurzaamheid en waarom elke bedrijf, groot en klein, zijn verantwoordelijkheid hierin moet nemen. Ook laat hij zien op welke manier vitale duurzaamheidsmaatregelen al te vinden zijn in het bedrijfsleven om inzicht van de mogelijkheden en urgentie te bieden. Daarbij gaat hij in op de vragen over dit thema vanuit de deelnemers aan het evenement.

Aanmelden netwerkevent

Had je de bijeenkomst nog niet in de agenda staan, maar wil je er wel bij zijn? Je kunt je nog steeds opgeven. Het ECJ Benelux netwerkevent vindt plaats in de middag van 9 februari bij Kärcher in Made.