Programma Schoonmaak Vakdagen bekend

Programma Schoonmaak Vakdagen bekend

De Schoonmaak Vakdagen staan alweer voor de deur: op 15 en 16 november reizen professionals uit de gehele schoonmaakbranche uit Nederland en Vlaanderen af naar Houten om zich te laten bijpraten, te ontmoeten en geïnspireerd te worden.

Dat onder andere het Nederlands Kampioenschap Glazenwassen op het programma zou staan, dat was al bekend. Nu is ook de rest van het programma gepubliceerd. Op de dinsdag trappen Chrohill en de Plastic Soup Foundation af in het Kennistheater met hun verhaal over de impact van het gebruik van plastic en hoe de schoonmaak daarin haar steentje kan bijdragen. Vervolgens neemt aanbestedingsexpert Octavia Siertsema het podium over om het mkb te laten zien dat ze wel degelijk kunnen meedingen met (Europese) tenders.

Dinsdagmiddag

In de middag neemt geboren en getogen Amsterdammer Tuhrul Cirakoglu je mee in zijn verhaal en dat van de totstandkoming van zijn bedrijf de Frisse Kater. Een echt ondernemersverhaal in de extreme schoonmaak. Het jongerenplatform FM Next Gen sluit de eerste dag af met een interactief event dat in het teken staat van ‘power, interactie en confrontatie’.

Woensdag

Op dag twee betreedt als eerst Appreo het podium, met een sessie over de mogelijkheden van de eigen software om naar meer rendement van je schoonmaakdienstverlening te komen. Alona Marketing vertelt vervolgens hoe je je bedrijf online vindbaar en aantrekkelijk maakt en The Legal Company ziet kansen om de kloof tussen man en vrouw te verkleinen. Natuurlijk staat deze dag ook in het teken van het NK Glazenwassen en het wereldrecord SnelGlazenwassen. Die eerste vind in de ochtend plaats. Van die tweede doet voetbalcommentator Sierd de Vos live verslag. Ook recordhouder glazenwassen Terry Burrows zal van de partij zijn om zijn succesverhaal uit de doeken te doen. En natuurlijk om zijn record te verdedigen.

Beursvloer

Naast het kennisprogramma valt er genoeg te zien en ontmoeten op de beursvloer. Er staan oude bekenden en nieuwe gezichten die allemaal hun innovaties, middelen, materialen en machines komen tonen.