CSU zet Uitblinker van het jaar 2023 in de bloemen

CSU zet Uitblinker van het jaar 2023 in de bloemen

Jaarlijks zet CSU topmedewerkers van het bedrijf in de schijnwerpers. De winnaars van de Uitblinkers van het jaar 2023 zijn eind juni bekendgemaakt. Het gaat om schoonmaakmedewerker Ghazi Moussi, leidinggevende Ethem Car en het team politie de Yp. En natuurlijk waren er slingers, confetti, bloemen en was er veel gejuich.

Het werk van schoonmakers is belangrijk en daarom verdienen “onze toppers onder de toppers” een podium, stelt CSU ook dit jaar. Er waren genomineerden in de categorieën schoonmaakmedewerker, leidinggevende en team. Zij waren al de winnaars van een trapsgewijze verkiezing: Rayon, District en vervolgens Business Unit. De interne jury beoordeelde elke kandidaat op onder andere inzet, betrokkenheid en opvallende ‘Uitblinkers’-resultaten.

De winnaars van de 'Uitblinkers van het jaar 2023'

In de categorie schoonmaakmedewerker ging de eer naar Ghazi Moussi. “Ghazi is een meedenkend en zorgzame collega. Hij werkt al 28 jaar bij de Jaarbeurs in Utrecht en werkt in de nacht en bij calamiteiten.” In de categorie leidinggevende was Ethem Car de winnaar. “Ethem is doorgegroeid van schoonmaker naar voorman bij ASVZ in Rotterdam. Hij is enthousiast, integer, professioneel, zorgzaam en heeft altijd een luisterend oor.” Tot slot was er een award voor Team Politie de Yp. “Al meer dan 10 jaar is dit een hecht team bij de Politieacademie, waar nog nooit een medewerker is vertrokken. Er wordt met 13 collega’s hard gewerkt, met een hoge kwaliteit op een soms best lastige locatie.“

Grote inzet en betrokkenheid

CSU gaf hen allen complimenten. “Stuk voor stuk leverden jullie vakwerk, elke dag weer. Met grote inzet en betrokkenheid.” En, zo klonk het: “Trots zijn we natuurlijk op iedereen.”