Ook Nelis Company genomineerd voor Social EnterPrizes

Ook Nelis Company genomineerd voor Social EnterPrizes

Facilitair dienstverlener Nelis Company is genomineerd voor de Social EnterPrizes Publieksprijs. De winnaar van de Publieksprijs wordt niet door het publiek gekozen, maar is de onderneming die een zo breed mogelijk publiek heeft weten te bereiken met hun communicatie.

Het is dus de vakjury die uiteindelijk beslist of Nelis Company er ook met de award vandoor gaat. De Social EnterPrizes zijn awards voor bedrijven die op een maatschappelijk verantwoordelijke manier ondernemen. De Publieksprijs is voor de onderneming die deze maatschappelijke boodschap niet alleen beoefent, maar ook het best weet te vertellen aan de wereld. De andere genomineerden in deze categorie zijn Dopper, Oma’s Soep, Sunt en Yumeko.

Nelis biedt perspectief

Nelis Company is een schoonmaakbedrijf dat (vaak) jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt weer perspectief biedt met werk en begeleiding. Ze zijn niet het enige schoonmaakbedrijf dat is opgevallen bij Social EnterPrizes. Ook Breedweer Facilitaire Diensten is genomineerd voor een award in de categorie Social Partnerschip van het Jaar. De winnaars van de Social EnterPrizes worden op 30 juni bekendgemaakt.