Romaro neemt Mommers Schoonmaak over

Romaro neemt Mommers Schoonmaak over

Mommers Schoonmaak in Nieuwerkerk aan den IJssel gaat verder onder de paraplu van Romaro Schoonmaakgroep uit Ridderkerk. Mark Mommers wordt verantwoordelijk voor marketing, relatiebeheer en commerciële activiteiten binnen de gehele groep.Volg Service Management op LinkedIn:

Het familiebedrijf Mommers Schoonmaak, dat onlangs haar 71e verjaardag vierde, is regionaal actief op het gebied van schoonmaakonderhoud en glas- en gevelreiniging. De dienstverlener gaat verder als onderdeel van Romaro Schoonmaakgroep, dat al 35 jaar actief is in de branche en met deze acquisitie haar werkgebied in Zuid-Holland en Noord-Brabant verdiept.

Op één lijn qua mentaliteit en klantbenadering

Mark Mommers is blij en trots dat het familiebedrijf Mommers Schoonmaak over gaat naar een nieuwe fase bij een ander familiebedrijf. “Bij Romaro Schoonmaakgroep en eigenaar Rogier Mazurel heb ik een goed gevoel. Zij zijn al meer dan 35 jaar actief in de schoonmaakbranche en staan bijzonder goed bekend. Ik kan met een gerust hart zeggen dat de mensen bij Romaro op dezelfde manier met klanten en de medewerkers omgaan, als wij bij Mommers Schoonmaak.”

Ook Rogier Mazurel is erg blij met de overname. “Het geeft ons de kans om onze focusstrategie in de schoonmaakbranche nog verder te verdiepen. Daarnaast zien wij nog veel synergievoordelen tussen de bedrijven van de gehele groep. Mommers Schoonmaak is een schitterend bedrijf waar wij enorm trots op zijn en qua mentaliteit en klantbenadering passen beide bedrijven heel goed bij elkaar.”

Klanten merken weinig van overname

Voor klanten en medewerkers zal er in eerste instantie niet zo veel veranderen. Mommers Schoonmaak blijft als merk bestaan en alle activiteiten worden voortgezet vanuit de locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Romaro Schoonmaakgroep is middelgroot en blijft met de gekozen bedrijfsvisie een regionaal familiebedrijf met 1000 medewerkers en 25 miljoen omzet.

Op de foto: Mark Mommers (Mommers Schoonmaak) en Rogier Mazurel (eigenaar Romaro Schoonmaakgroep) met handschoen en op gepaste afstand. 

Lees ook: