Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

Peter Meijboom versterkt jury Golden Service Awards

De jury van de Golden Service Awards wordt dit jaar versterkt door nieuw lid Peter Meijboom. Meijboom is inmiddels al 38 jaar een bekend gezicht in de schoonmaakbranche, met als specialiteit glas- en gevelonderhoud.Volg Service Management op LinkedIn:

Ieder jaar staat de jury van de Golden Service Awards voor een zware taak: het objectief beoordelen van alle inzendingen en daar  uiteindelijk de absolute schoonmaaktoppers uit selecteren die ervandoor gaan met zo’n prestigieuze award. Dit jaar krijgt de jury versterking van gloednieuw jurylid Peter Meijboom.

Al 38 jaar in de glazenwasserij

Meijboom is inmiddels al ruimte tijd actief in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Hij vertelt: “Vanaf mijn zesde levensjaar ging ik al op pad met mijn oma. Zij was rayonleidster bij schoonmaakbedrijf Nestor in Rotterdam. Heel wat jaren later, tijdens klein verlof militaire dienst, ging ik met mijn vader mee naar kantoor. Hij werkte als operationeel manager schoonmaak bij Stuyvers Dienstverlening, eveneens in Rotterdam. Na mijn diensttijd zou ik de glazenwasserij aldaar tijdelijk versterken. Dat tijdelijke is inmiddels omgezet naar 38 jaar in de glazenwasserij. Het kan gek lopen…”

Focus op veiligheid

Tijdens zijn carrière in de branche lag zijn focus op het creëren van een veilige werkplek en op werken in teamverband. Met die ervaring op zak startte Meijboom enige tijd geleden zijn eigen bedrijf: Meijboom Safety Coach – Arbeidsveiligheid. Bij verschillende bedrijven uit de facilitaire branche beheert hij kwaliteitszorgsystemen en maakt hij veiligheid verstaanbaar, betrouwbaar en toepasselijk voor de
uitvoerenden. Dit met als specialisatie het creëren van een veilige werkplek op hoogte met betrekking tot glas- en gevelonderhoud. Daarnaast is Meijboom werkzaam als docent en examinator bij SVS opleidingen.

Glazenwasser van het Jaar

Zijn expertise sluit naadloos aan op de nieuwe categorie die dit jaar is toegevoegd aan de Golden Service Awards: de Glazenwasser van het Jaar. Er worden dit jaar dus maar liefst vier prijzen uitgereikt: de Glazenwasser, Schoonmaker, Leidinggevende en het Schoonmaakteam van het Jaar. De inschrijvingen voor alle vier de categorieën van de Golden Service Awards zijn inmiddels geopend. Voor de Glazenwasser van het Jaar-verkiezing geldt, net als voor de andere categorieën, dat er per organisatie maximaal drie glazenwassers genomineerd kunnen worden. Goed om te weten: uiteraard kunnen ook ZZP’ers worden genomineerd en meestrijden voor de titel.

Ga naar www.goldenserviceawards.nl om jouw schoonmaaktopper(s) direct te nomineren

Lees ook:

Laatste nieuws

Specialisme

Partners