Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Stuur nog voor 23 september je best practice in voor de Best Practice Awards

Voor de negende keer reikt de Code Verantwoordelijk Marktgedrag dit jaar de Best Practice Awards uit. Met de prijs zetten ze organisaties die goed uitvoering geven aan de code in de schijnwerper. Heb je een best practice, maar heb je deze nog niet ingestuurd? Je hebt nog tot 23 september om dat doen!

Goed voorbeeld doet volgen, aldus het idee achter de Best Practice Award. De codecommissie laat graag goede voorbeelden zien van organisaties die de code toepassen om andere organisaties te motiveren en stimuleren dat ook te doen. En natuurlijk te laten zien op welke manier je ermee kunt beginnen.

Duurzame arbeidsverhoudingen

De best practices komen uit de schoonmaakbranche en elke inzending zal worden getoetst. Een best pratice bestaat uit een casus uit de praktijk waar de organisatie samen met ketenpartners één of meerdere gedragsregels uit de code succesvol toepast. Het thema hierbij voor 2022 is: duurzame arbeidsverhoudingen met aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van de schoonmaker, glazenwasser of specialist.

Stuur je best practice in

Heb je een mooi voorbeeld van een succesvolle ketensamenwerking? De codecommissie roept op die dan vooral in te sturen. Je kunt inspiratie opdoen uit de uitreiking van vorig jaar in bovenstaande video. Wat levert het op? “Naast trotse medewerkers, publiciteit en uiteraard een prachtige award: een blijvende herinnering aan een ketensamenwerking volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche”, aldus de codecommissie.

De uitreiking van de Best Practice Award vindt plaats op donderdagmiddag 27 oktober 2022 in Nieuwegein.

Lees ook:

Meest recent

Branche

Partners