Nomineer jouw schoonmaker / team / leidinggevende / glazenwasser van het jaar!

Nomineer hier

Save the date: VSR Zomerevent op 8 september

Het jaarlijkse Zomerevent van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR) vindt dit keer plaats op een wel heel bijzondere locatie. Op 8 september verzamelen de schoonmaakprofessionals zich namelijk in de Johan Cruijff ArenA, waar zij de wereld induiken van de facilitaire uitdagingen rondom EURO2020.

"Hoewel het EK Voetbal voor Nederland niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, heeft dat zeker niet gelegen aan het stadion waar het Nederlands elftal de groepswedstrijden heeft gespeeld", zo opent de uitnodiging.

Facilitaire uitdagingen Euro2020

"De Johan Cruijff ArenA in Amsterdam is immers uitstekend toegerust om dergelijke grootschalige evenementen te faciliteren." Welke facilitaire uitdagingen is de Johan Cruijff ArenA in de voorbereidingen op, tijdens en na afloop van het EK-Voetbal EURO2020 allemaal tegen gekomen?

LEESTIP

Henk van Raan, Chief Innovation Officer en Director Facility Management Amsterdam ArenA, licht tijdens het VSR-Zomerevent een tipje van de sluier op en neemt de aanwezigen mee in die “challenge”. Daarnaast zal hij ingaan op de ambitie van Amsterdam Innovation Arena om het meest innovatieve stadion ter wereld te worden.

"Aansluitend mag een rondleiding in de Johan Cruijff ArenA natuurlijk niet ontbreken", aldus de organisatie.

Erbij zijn?

Het VSR Zomerevent is een jaarlijks terugkerende bijeenkomt. De editie van 2021 vindt plaats op 8 september vanaf 14.30 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Relaties hebben een persoonlijke uitnodiging van de VSR ontvangen via de mail. Zij kunnen de gegevens van hun collega's en andere geïnteresseerden achterlaten bij de organisatie, zodat ook zij een eigen uitnodiging krijgen.

EW Facility Services organiseert digitale ontbijtsessie ‘Facilitaire dienstverlening in de zorg’

Overig Nieuws

EW Facility Services organiseert digitale ontbijtsessie ‘Facilitaire dienstverlening in de zorg’

Welke trends en ontwikkelingen zijn er binnen de zorg? En hoe kan de facilitaire dienstverlening hierbij ondersteunen zodat zorgcollega’s zich kunnen focussen op hun kerntaak? Voor facilitaire professionals in de zorg die opzoek zijn naar handvatten om beter in te spelen op wensen en ontwikkelingen binnen hun branche, organiseert EW Facility Services op 17 juni van 9:00-10:00 uur een ontbijtsessie.
Vileda Professional organiseert Hygiëne Debat op 1 juni

Hygiëne Nieuws

Vileda Professional organiseert Hygiëne Debat op 1 juni

Hygiëne en desinfectie hebben nog nooit zo hoog op de agenda gestaan als nu. En hoe meer je weet, hoe meer vragen er naar boven komen. Daarom organiseert Vileda Professional op 1 juni een Hygiëne Debat, met vier deskundigen die dit onderwerp onder de loep zullen nemen.Volg Service Management op LinkedIn:
VSR organiseert webinar ‘Werk heeft het gebouw verlaten’ op 20 mei

Hygiëne Nieuws

VSR organiseert webinar ‘Werk heeft het gebouw verlaten’ op 20 mei

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) organiseert op donderdag 20 mei om 14.00 uur het webinar ‘Werk heeft het gebouw verlaten’. Over hoe de coronacrisis ons werkende leven ingrijpend heeft veranderd en hoe we daarmee om kunnen gaan. Volg Service Management op LinkedIn:
Hoe kan de samenwerking tussen zorg en schoonmaak in verpleeghuizen verbeterd worden?

Overig Nieuws

Hoe kan de samenwerking tussen zorg en schoonmaak in verpleeghuizen verbeterd worden?

Hygiëne in verpleeghuizen is uiteraard enorm belangrijk. Het is immers de eerste stap in het buiten de deur houden van vervelende ziektes. Zoals nu met het coronavirus, maar bijvoorbeeld ook in het geval van griep of het norovirus. Maar hoe zorg je voor een schoon, hygiënisch en veilig verpleeghuis?Volg Service Management op LinkedIn:

Branche

Launching Partners