Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Dinsdag 29 september: webinar over wat Prinsjesdag betekent voor jou als schoonmaakondernemer

Afgelopen dinsdag was het Prinsjesdag. Waar het kabinet zoals gewoonlijk haar plannen voor het komende jaar bekend maakte. Dit heeft ook gevolgen voor jou als schoonmaakondernemer. Bijvoorbeeld voor de belasting die je afdraagt, hoe je met je jouw personeel moet omgaan en andere wetgeving die jou kan raken. Wat kun je verwachten? Waar moet je op letten? Dat leggen we je graag uit tijdens het gratis webinar op dinsdag 29 september. 

Wat kun je verwachten?

Eén van de sprekers tijdens het webinar is Hella Vercammen, Bedrijfsjuridisch adviseur The Legal Company en expert in de schoonmaakbranche. In deze video legt zij uit wat je kunt verwachten op de 29e:

Meer informatie en aanmelden

In een speciaal webinar op dinsdag 29 september van 12.00 tot 13.00 uur zet Service Management voor jou als ondernemer de wijzigingen op een rij. Aan tafel zitten Piet Adema (voorzitter OSB), Hella Vercammen (Bedrijfsjuridisch adviseur The Legal Company) en Nasima El Bachiri-Ouamar (Eigenaresse van schoonmaakbedrijf Bflex Cleaning en Flevolands Zakenvrouw van het Jaar 2019). Het webinar wordt gehost onder leiding van moderator Ronald Bruins (hoofdredacteur van Service Management).

Heb je van te voren een vraag die graag beantwoord wil zien tijdens het webinar? Stuur die dan op naar ronaldbruins@vakmedianet.nl

Het webinar kun je gratis bijwonen. Je moet je wel even hier aanmelden

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners