Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Partner of Choice 2022: Met wie doen schoonmaakbedrijven het liefst zaken?

Het is zover: Service Management heeft weer hét leveranciersoverzicht van de schoonmaakbranche uitgebracht: Partner of Choice 2022. Voor het derde jaar op rij wordt duidelijk met wie schoonmaakbedrijven het liefste zaken doen voor de inkoop van producten en diensten.

Waar kopen schoonmaakbedrijven het liefst materialen, middelen, machines, robots of sanitairproducten? Bij wie kloppen schoonmaakprofessionals het liefst aan voor opleidingen of voor digitale oplossingen? En welke schoonmaakgroothandels zijn het meest geliefd?

Het Partner of Choice onderzoek 2022 geeft antwoord op die vragen. Bijna 200 lezers en bezoekers van Service Management hebben hun voorkeuren via een enquête met ons gedeeld. Daardoor konden wij met zorg dé toplijst en een challengerslijst samenstellen: wie zijn de partners of choice van schoonmaakprofessionals?

Resultaten in digimagazine

De resultaten van het Partner of Choice onderzoek zijn vanaf vandaag online te lezen in het daarvoor gecreëerde Partner of Choice by Service Management digimagazine. Dit magazine bevat naast de onderzoeksresultaten ook interessante interviews met leveranciers en is gratis te lezen.

Laatste nieuws

Ondernemen

Partners