Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met welke schoonmaakbedrijven doen facility managers het liefst zaken?

Met welke schoonmaakbedrijven doen facility managers het liefst zaken? Dat is één van de vragen die Facto, een zusteruitgave van Service Management, stelde in haar Partner of Choice onderzoek. Volg Service Management op LinkedIn:

Met welke leveranciers doen facility professionals het liefst zaken op het gebied van negen relevante werkgebieden? Die vraag stond centraal in het Partner of Choice onderzoek van Facto. Eén van die werkgebieden is schoonmaak, een onmisbare schakel voor FM. Dat blijkt ook uit de cijfers, want maar liefst 86 procent van de ondervraagde facility professionals is betrokken bij de inkoop van schoonmaakdiensten.

Tien schoonmaakbedrijven zijn partners of choice

Het onderzoek levert een mooi overzicht op van dé tien schoonmaakbedrijven die voor facility professionals een Partner of Choice zijn: met deze bedrijven doen zij het liefst zaken. Ook zijn er vijf ‘challengers’ naar voren gekomen: schoonmaakbedrijven die wel zijn genoemd door de ondervraagde professionals, maar nog een mindere bekendheid genieten.

Benieuwd welke schoonmaakbedrijven het meest geliefd zijn bij facility professionals? Het overzicht is te zien in het speciale Partner of Choice digimagazine van Facto. Daarin lees je onder andere ook interessante interviews met CSU, Asito en Hectas. Ook zie je daarin de partners of choice van FM’ers in de andere acht categorieën: facilitair dienstverleners, koffieleveranciers, inkoop, catering, werkplek, adviesbureaus, FMIS en smart buildings.

Met wie doen júllie het liefst zaken?

Service Management heeft net als Facto haar lezers ondervraagd over met wie zij het liefst zaken doen. Wie zijn de favorieten van schoonmaakbedrijven op het gebied van materialen & benodigdheden, reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, groothandels, sanitair, opleidingen en digitale oplossingen? Het Partner of Choice onderzoek van Service Management levert daarmee een mooi leveranciersoverzicht op voor schoonmaakbedrijven. De eerste stap bij het maken van de juiste inkoopkeuze voor de schoonmaak professional.

Klik op de afbeelding om naar het onderzoek te gaan:

Ook interessant:

Laatste nieuws

Ondernemen

Launching Partners