Wil jij schoonmaakproducten testen?

Word lid van ons testpanel!

Wecoline doeken erkend met Medisch CE keurmerk

Wecoline heeft het Medisch CE behaald op haar Clean ’n Easy interieur- & hygiënische doeken. Dit betekent dat alle niet-invasieve medische hulpmiddelen in de zorg nu ook met deze Wecoline-doeken gereinigd mogen worden.

Vanaf 26 mei moeten medische hulpmiddelen voldoen aan de MDR (745/2017) verordening. “Wij hebben het afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt om het noodzakelijke ISO13485-certificaat te behalen, waarna we de producten konden voorzien van een Medisch CE (CE betekent keurmerk ‘Conformité Européenne’)”, laat de fabrikant en leverancier van professionele schoonmaakmaterialen weten via een persbericht. “En dat is gelukt!”

Doeken voor eenmalig gebruik

“Dit is een belangrijke stap vooruit voor Wecoline om de zorg te ondersteunen met onze producten. Hiermee bieden we een snelle en efficiënte oplossing voor de zorgsector”, vervolgt het bedrijf. “Voor het zorgpersoneel en de professionele schoonmaker die gelijk aan de slag moet met schoonmaken bieden deze doeken een uitkomst, aangezien ze voor eenmalig gebruik zijn. Er zijn dus geen logistieke processen aan de orde. Direct aan de slag met altijd schone materialen bespaart tijd en verkleint de kans op kruisbesmetting.”

Lees ook:

Middelen & materialen

Launching Partners