Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Magazines

Service Management magazine verschijnt 8x per jaar. 4x als digimagazine en 4x als print magazine. Abonnees van Service Management ontvangen de printedities en hebben de eerste maand na verschijning exclusief toegang tot de online versie. Na één maand verschijnt hij in onderstaand overzicht.

Hieronder vind je de edities van Service Management Magazine sinds januari 2017. Ze zijn eenvoudig online door te bladeren, ook in full-screen modus.


Leidinggeven 26 oktober 2022

2022 - editie 6

Het zesde nummer van dit jaar staat in het teken van leidinggeven, inclusief opleiden en werkgeluk. Je leest over wat goed leiderschap nu eigenlijk inhoudt, hoe je kunt zorgen voor meer werkgeluk onder je medewerkers - en waarom je dat wilt! - en we geven drie leidinggevende de vloer om hun verhaal te vertellen.

Hygiëne 29 september 2022

2022 - editie 5

In deze editie van Service Management lees je alles over het Nationaal Toiletonderzoek 2022, inclusief alle resultaten, een interview met de winnaar en een goed gesprek over de toilettrends van dit moment. Ook lees je meer over inbesteden en uitbesteden, over het helpen van je medewerkers met schuldenproblematiek en over de plannen van de nieuwe voorzitter van de Code Schoonmaak Bert van Boggelen.

Specialisme 21 juni 2022

2022 - editie 4

Service Management is hét vakblad voor de professionele schoonmaakbranche. Het thema van deze editie is specialisme, waarbij we inzoomen op de verschillende specialismes binnen de schoonmaak. Denk aan glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, foodreiniging en industriële schoonmaak. Maar ook extreme schoonmaak, aldus de stoere cover.

Ondernemen 26 mei 2022

2022 - editie 3

Deze derde editie van 2022 van schoonmaakvakblad Service Management staat in het teken van het Service Management Marktonderzoek. Wat staat ons dit jaar nog te wachten en wat is de visie van schoonmaakbedrijven hierop? Verder onder andere interviews met SieV-bestuurslid Rolien van Groeningen, onderzoekers Stephan Corporaal en Joost van der Weide en Marieke Weerys (Atir).

Machines, middelen en materialen 29 maart 2022

2022 - editie 2

Ook de redactie van hét schoonmaakvakblad voor de schoonmaakbranche zal aanwezig zijn op de Interclean 2022 en daar blikken we vast uitgebreid op vooruit. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Verder lees je in deze editie alles over materiaalwagens, gaan we in gesprek met NS en ProRail over hun schoonmaakvisie, kijken we naar taakverbreding in de zorg en spreken we Kees Blokland over zijn naderend afscheid bij de Code Schoonmaak.

Hospitality 24 februari 2022

2022 - editie 1

In deze eerste editie van 2022 zoomen we in op het thema hospitality. We bespreken onder andere de trends voor het jaar met Diane van Dijk en Laura de la Mar, spreken met hospitality-expert Nik Staakman over gastvrijheid in de schoonmaak en benoemen de do's en don'ts van gastvrijheid.

Duurzaamheid 01 januari 2022

2021 - editie 8

Schoonmaker van het Jaar 2021 Maghy Lopes Robalo prijkt trots op de cover van het laatste schoonmaakvakblad van het jaar. Naast een uitgebreid verslag van de Golden Service Awards, lees je in deze editie alles over duurzaamheid in de schoonmaakbranche. Van duurzaam aanbesteden en duurzaam met machines omgaan, tot aan duurzame inzetbaarheid en sociaal ondernemen.

Innovatie 24 december 2021

2021 - editie 7

In de zevende editie van Service Management lees je alles over innovatie in de schoonmaakbranche. Zo ging de redactie in gesprek met CSU en Heijmans over hun digitale platform waarop facilitaire diensten met elkaar in verbinding kunnen treden. Ook vroegen we schoonmaakbedrijf Toekomst én fabrikanten Boma en Gaussian naar de stand van zaken op het gebied van schoonmaakrobots.

Sector 28 november 2021

2021 - editie 6

In deze editie van Service Management duiken we in de verschillende sectoren, zoals het schoonmaken in kantoren of in de cure and care. Daarnaast bevat dit nummer het jaarlijkse Marktonderzoek, waarin we de omzetten van schoonmaakbedrijven inzichtelijk maken en analyseren. Uiteraard ging de redactie ook op zoek naar de verhalen áchter die cijfers en vroeg de vijf grootste schoonmaakbedrijven naar hun visie.

Hygiëne 30 oktober 2021

2021 - editie 5

Het thema van dit nummer is hygiëne, waarbij we onder meer de rol van schoonmaak in infectiepreventie onderzoeken (spoiler: schoonmaak is cruciaal). Ook gaan we in gesprek met het ziekenhuis MUMC+ en haar schoonmaakpartner over CSU én duiken we in de wereld van toiletten...

Partners