Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nilfisk lanceert nieuwe schrobzuigmachine SC250

De Nilfisk SC250 is een accu aangedreven schrobzuigmachine voor het snel en effectief reinigen van harde vloeren. In elke hoek, zowel vooruit als achteruit en onder meubilair of schappen. Dit nieuwe model vervangt de Nilfisk CA340.

Gedoe met verlengsnoeren behoort tot het verleden met deze machine. Dankzij de krachtige 36 V lithium batterij is deze schrobzuigmachine overal snel en eenvoudig inzetbaar. Dankzij de touch-sensoren in het handvat is de bediening eenvoudig en ergonomisch. De Nilfisk SC250 is volgens de fabrikant eenvoudig in gebruik, ergonomisch en intuïtief te bedienen.

Lichte en compacte schrobzuigmachine

“De Nilfisk SC250 schrobzuigmachine is licht en compact en geschikt voor reinigen overdag door het lage geluidsniveau van de batterijaandrijving. De ideale oplossing voor winkels, scholen, restaurants, cafés, bakkerijen, fastfoodrestaurants en schoonmaakbedrijven. De productiviteit van deze schrobzuigmachine is hoog omdat deze machine veegt, schrobt en een droge vloer achterlaat in één keer en zowel vooruit als achteruit”, aldus de fabrikant. De machine is verkrijgbaar bij Dirksen.

Lees ook:
Nilfisk komt met schrobzuigrobot op de markt

Big stories

Machines

Partners