Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Doornbos Equipment wordt Nederlandse WOMA dealer

Kärcher en WOMA, fabrikant van hogedrukmaterieel en toebehoren van 250 tot en met 3.000 bar, hebben Doornbos Equipment aangesteld als WOMA dealer voor Nederland. Met deze stap breidt WOMA haar verkoop en service organisatie verder uit in de regio. Voor Doornbos Equipment betekent dit dat zij nu zowel in het Verenigd Koninkrijk (dealer sinds 1 januari 2020) als in Nederland het WOMA dealerschap in handen hebben.

Specialistische kennis

“Doornbos Equipment is al jarenlang een vertrouwde naam in de Nederlandse markt voor industriële reiniging”, zeggen Jean-Paul Christy, President Central Europa van Kärcher en Jöchen Trautmann, Managing Director van WOMA GmbH. “Ze kennen de markt door en door, hebben een groot netwerk en er is veel specialistische kennis in huis die klanten helpt met het vinden van de best mogelijke productoplossing. Ze zullen met het hele WOMA product portfolio van plunjer pompen, hogedrukpompen en accessoires aan de slag gaan.”

Kwaliteit en veiligheid

Stuart Doornbos, eigenaar Doornbos Equipment BV: “Net als WOMA staat Doornbos Equipment alleen voor producten van de allerhoogste kwaliteit en veiligheid. Het dealerschap geeft ons nog meer kennis van het WOMA portfolio, waarmee we de markt qua verhuur, verkoop en service optimaal kunnen bedienen en ondersteunen. In de komende maanden en jaren zal ook onze verhuurvloot uit steeds meer WOMA producten gaan bestaan. Uiteraard blijven we onze relaties met materieel van andere fabrikanten ook gewoon ondersteunen. Doornbos is dé hogedrukspecialist voor industriële reiniging in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.”

Passie voor industriële reiniging

Met de samenwerking laten beide bedrijven zien dat ze veel passie hebben voor en potentie zien in de markt voor industriële reiniging. Beide partijen bundelen hun krachten om de markt te voorzien van de hoogste kwaliteit producten en oplossingen.

(Bron afbeelding: WOMA)

Ook interessant:

Big stories

Machines

Launching Partners