Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijvingen CSU Innovatie Award geopend

De inschrijving voor de CSU Innovatie Award is geopend. De jaarlijkse prijs gaat naar een product of dienst die voor facilitair Nederland een wereld van verschil maakt. Jonge ondernemers, startups en studenten met een toepasbare innovatie voor de facilitaire branche kunnen zich tot 9 september inschrijven.

De Innovatie Award van landelijk schoonmaakdienstverlener CSU is een succesversneller voor innovaties toepasbaar in de facilitaire branche. Samenwerken in de keten en voortdurend bezig zijn met verbeteren, kan volgens CSU alleen als je openstaat voor nieuwe inzichten. “Juist ook van buiten je eigen bedrijf.”

Innovaties in de facilitaire branche

Esmée Ficheroux, juryvoorzitter CSU Innovatie Award: “Slimme en duurzame innovaties maken werkend, recreërend, lerend, reizend en zorgend Nederland wendbaarder in de snel veranderende wereld van ‘het nieuwe normaal’. Veranderingen die we in de hele samenleving ervaren, zijn in een stroomversnelling gekomen. In de facilitaire branche kijken we anders naar het gebruik van een gebouw, het toepassen van hybride werkvormen, de zorg voor elkaar. Gezondheid blijft hoog op de agenda staan, net als duurzaamheid. Het heeft allemaal impact op werkgever én werknemer.”

Inschrijven tot 9 september

De winnaar van de CSU Innovatie Award 2021 ontvangt een investeringsbudget van 10.000 euro, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost. Daarnaast wordt de winnaar professioneel begeleid bij de doorontwikkeling van de innovatie voor toepassing in de facilitaire branche.

Uit alle inzendingen worden uiteindelijk 10 innovaties voorgelegd aan een onafhankelijke vakjury, professionals uit verschillende branches met veel ervaring, een groot (maatschappelijk) netwerk en een duidelijke visie op innovatie.

De CSU Aanmoedigingsprijs

Dit jaar voegt CSU nog een versneller toe: de CSU Aanmoedigingsprijs. Dit is een stimulans voor het beste innovatieve idee dat nog in de kinderschoenen staat, maar de schijnwerpers wel al verdient. De winnaar van de Aanmoedigingsprijs krijgt de spotlights gericht op zijn of haar originele idee en wint bovendien een bedrag van 2.000 euro.

Lees ook:

Meest recent

Innovatie

Launching Partners